- 22,450
- 23,112
- 113
1.3 m var ne 20ksıİfşa oldu 20 k var dm patlar
1.3 m var ne 20ksıİfşa oldu 20 k var dm patlar
Indi cok iyiClev golden boston sicti dayi hepsi 3 1 geride okc de 2 2
Aynen dayi başa baş gecerdi en azindan houstona yazik oldu gecseydi biseyelr olabilirdiCurry yok olsaydi 3-1 tam tersi olurdu
Houston napcaktı lâ defans leşAynen dayi başa baş gecerdi en azindan houstona yazik oldu gecseydi biseyelr olabilirdi
Adamlar savunulamaz bir takim kurmuş gibi lakersin kocu reddick bir aciklama yapmisti orda anladim bunlar ortaligi skebilir öylede olduIndi cok iyi
Ben su kadar altından bahsediyorum adam hala nakitin derdine düşmüş o degil atam 10 gündür çok şanslıyım bole devam edersem yeni bi sitede ben kuracam artik puhah1.3 m var ne 20ksı
Indi kimle eslesiyoHouston napcaktı lâ defans leş
Neyi leş la en iyi savunma takimlarindan cury tek basina yeniyoduHouston napcaktı lâ defans leş
Cok iyi takim tam.bir hucum takimiAdamlar savunulamaz bir takim kurmuş gibi lakersin kocu reddick bir aciklama yapmisti orda anladim bunlar ortaligi skebilir öylede oldu
Doncic Houston da olaydı keskeAynen dayi başa baş gecerdi en azindan houstona yazik oldu gecseydi biseyelr olabilirdi
Bizim erhanmi buBen su kadar altından bahsediyorum adam hala nakitin derdine düşmüş o degil atam 10 gündür çok şanslıyım bole devam edersem yeni bi sitede ben kuracam artik puhah
Bu sekılIndi kimle eslesiyo
İnşalah kardeşimBen su kadar altından bahsediyorum adam hala nakitin derdine düşmüş o degil atam 10 gündür çok şanslıyım bole devam edersem yeni bi sitede ben kuracam artik puhah
Yok o değilBizim erhanmi bu
Ben begenmiorum cok kalin bi uzunDoncic Houston da olaydı keske
Alperenin rolü büyüyemezdi bosver 1 2 seneye jokic olurDoncic Houston da olaydı keske
Bu şanstan atan nasıl nasiplenemediBen su kadar altından bahsediyorum adam hala nakitin derdine düşmüş o degil atam 10 gündür çok şanslıyım bole devam edersem yeni bi sitede ben kuracam artik puhah
Allah daha çok versin benı mod yapsana ban atımBen su kadar altından bahsediyorum adam hala nakitin derdine düşmüş o degil atam 10 gündür çok şanslıyım bole devam edersem yeni bi sitede ben kuracam artik puhah
Indi newyirku ikip atarBu sekıl
Newyorkra bıtane bebe var pancar motoru gibi potaya gidiyorIndi newyirku ikip atar