- 37,122
- 28,083
- 113
Kupon var sende hıssetım suan177 olmayacsk diorum
Kupon var sende hıssetım suan177 olmayacsk diorum
78×500=39000 dagitmis paeaya bakYa çok çekmedim ki çektiğimi o an attım direkt sırayla. Bir dahakine sana da zınklarız
Inanki yok hissedememissinKupon var sende hıssetım suan
Zarfladım zaten hıssetmemıstımInanki yok hissedememissin
5.15 oldu sure dayi bunlar bizle alay ediyor 3. Per sonuda ayni sey oldu sayilar cikti sure hic gecmeddi baremde degisiyor anlamadim4,30 20 olabilir 21 olmaz
Metin konuya geldikten sonra hic kazanamadik beyle puahhaKanka kuponu yırt fena atıyolar
Hedef göster benıde yumruklasınlar aferınMetin konuya geldikten sonra hic kazanamadik beyle puahha
Cidden öyleMetin konuya geldikten sonra hic kazanamadik beyle puahha
Geldiginde barem 172 di suan 190 pauahba şaka metinim zaten belliydi coşacaklari 3.per sonu yatirdiHedef göster benıde yumruklasınlar aferın
Sağlık olsun dost
Saglık olsun @Erhan2121 sımdı actırır gene bız uyuyana kadar devamGeldiginde barem 172 di suan 190 pauahba şaka metinim zaten belliydi coşacaklari 3.per sonu yatirdi
Gibideki metin geldi aklimaGeldiginde barem 172 di suan 190 pauahba şaka metinim zaten belliydi coşacaklari 3.per sonu yatirdi
Yok metinim yetti bizeSaglık olsun @Erhan2121 sımdı actırır gene bız uyuyana kadar devam
Saat 00 geçti suan 5 saatlik slot turum başlıyor gorusuruz puahhaSaglık olsun @Erhan2121 sımdı actırır gene bız uyuyana kadar devam