- 80,249
- 53,086
- 113
Ev 20 farktan cevirdi barem 185 ev öne gecerse bir şans
Kardesım dur muhabbet edıyoruzEv 20 farktan cevirdi barem 185 ev öne gecerse bir şans
Harbiden bende suan merak ettim puhhaa senin paralar hep çekilişte gidiyor galibaBu şanstan atan nasıl nasiplenemedi
Boston hala eleyebilir bence bir ivme lazim sadece hep 20 farktan mac verdi mallarIndi newyirku ikip atar
ÜzdüHarbiden bende suan merak ettim puhhaa senin paralar hep çekilişte gidiyor galiba
Dm atmadın ağabey
Atanı görHarbiden bende suan merak ettim puhhaa senin paralar hep çekilişte gidiyor galiba
Ban atmak iyi birsey değil kanka benim vicdanım rahat etmezAllah daha çok versin benı mod yapsana ban atım
Çıkmışsın demek ki 2 k borç istemişfimDm atmadın ağabey
Sen ozaman üye olBan atmak iyi birsey değil kanka benim vicdanım rahat etmez
Ya çok çekmedim ki çektiğimi o an attım direkt sırayla. Bir dahakine sana da zınklarızSabah 78 kişi etiketleyip bizim gibi elit kadim dostunu etiketlemedın terim hocam bunlar sana yol su elektrık doğalgaz telekomünikasyon olarak geri dönecek
Elbet ayağa kalkacağız @Mrlbra benimle misin iskoçyalı
Yok dayıcım uaParayi vurmusun
Dun bana da atti bugün ben daha fazla zararlı çıktım puhhaqYa çok çekmedim ki çektiğimi o an attım direkt sırayla. Bir dahakine sana da zınklarız
Himmmm herkesi kirbaclamissin ole diolarYok dayıcım ua
Allah çektirmesin dostYa çok çekmedim ki çektiğimi o an attım direkt sırayla. Bir dahakine sana da zınklarız