- 80,249

- 53,086

- 113

Bu sene her seri ters köşe indi new york nasil 3 1 imkansiz olay hadi goldenda cury yokta sacmaCavs öldü
Celtics öldü
Warriors öldü
Okc can çekişiyor
Bu sene her seri ters köşe indi new york nasil 3 1 imkansiz olay hadi goldenda cury yokta sacmaCavs öldü
Celtics öldü
Warriors öldü
Okc can çekişiyor
Golden elendi dayi haberin yok muIndiana yada golden favorilerim
Çünkü senın paran @Erhan2121 rol içn bır kez daha teşekür ve alkısBurasi neden hala los olmamış hayret
2k atsan zengindik puahhabaBurasi neden hala los olmamış hayret
2 sene önce tahmını oGolden elendi dayi haberin yok mu
Minn elwdi dogruGolden elendi dayi haberin yok mu
Seninki kimin parasiydi pauhabaÇünkü senın paran @Erhan2121 rol içn bır kez daha teşekür ve alkıs
Artık Normal sezonu çok ciddiye almamak lazım demekkiBu sene her seri ters köşe indi new york nasil 3 1 imkansiz olay hadi goldenda cury yokta sacma
Harbimi bilsem gelirdi 20k atardım hocam2k atsan zengindik puahhaba
İfşa oldu 20 k var dm patlarHarbimi bilsem gelirdi 20k atardım hocam
Yani 3 1 belli olmazda curry yoksa ki olsa bile baya imkansiz olayMinn elwdi dogru
Sen çok nankör bir adamsin benim parayi nasil kaybettin aklim almıyorÇünkü senın paran @Erhan2121 rol içn bır kez daha teşekür ve alkıs
Dayı ya şarabı fazla kaçırdı yada arabıGolden elendi dayi haberin yok mu
Silk benıSen çok nankör bir adamsin benim parayi nasil kaybettin aklim almıyor
Curry yok olsaydi 3-1 tam tersi olurduYani 3 1 belli olmazda curry yoksa ki olsa bile baya imkansiz olay
Mesela yaniİfşa oldu 20 k var dm patlar
Clev golden boston sicti dayi hepsi 3 1 geride okc de 2 2Dikkat ettinizmi butun sezon bok gibi oynayanlar playifta a koydular,clev okc golden,bistion vs
Maç ne durumdanClev golden boston sicti dayi hepsi 3 1 geride okc de 2 2