Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bu Şans Mı Şanssızlık Mı

jakex2

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
557
109
43
1000 adet spinden 0 TL imkansız kanka nasıl olabiliyor hangi siteyse soyle yakınından gecmeyelim

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,064
1,735
113
1k lık spin almışsın takla yapmamış normal kardeşim bu slotlar öyle bi or*sbu cocu

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,689
2,557
113
Yav oyle birsey olsa foto koyar boş iş en az 400 falan almistir

stavi0233

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
339
233
43
1k lık spin almışsın takla yapmamış normal kardeşim bu slotlar öyle bi or*sbu cocu
adam 1000 tane spin attım diyor dost 6 tl almış imkansız gibi geliyor bana yada kendi anlatamadı düzgün yazdığı ile söylediği farklı gibi

vieira4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
484
260
63
O sitenin Pragmatic oyunlarının sağlayıcı server dan geldiğini sanmıyorum. Normalde oyunlar belirli bir algoritma ile ilerler ama o sitede bu algoritma dışına çıkılıyor.
Bir keresinde hem ben hem de bir arkadaşım Sweet Bonanza oynadık orada. Sweet Bonanza oyunlarında freespin turunda şöyle bir şey var; 2. ve son sütunda kalp simgesinin üstünde muhakkak çarpan gelir, ilk sütunda yine kalp simgesinin üstünde muhakkak şeker sembolü gelir. Hangi siteden hangi Sweet Bonanza oynarsanız oynayın hatta demo oynayın bu böyledir, aksi çıkması imkansızdır. Çünkü bunu binlerce kez test ettim ve bir kere dahi aksi çıkmadı.
Ama bu sitede oynadığımda asla böyle olmadı, oyunları hiç ödeme yapmadı. Bu siteden uzak durmakta fayda var

dsezgin

Dili Yok Kaderin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,809
965
113
100 spin az biz 400 tur da oyuna girmedik sweet Baklava denen dandik oyunda :)

Cepni

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
359
149
43
1000 adet spınden 0 tl çıkması bı tane dahi takla yapmaması dogalmı bu ne böyle
Pragmatic ise ben herşeye inanırım. Şöylede bir durum var. Spin atarken herhangi bir aksama oldu mu? site kaynaklı donma v.b. Genel fikrimde o siteden uzak dur.