- 4,712
- 3,609
- 113
Bu nasıl oluyor imkansiz kardeşim bu olay.1000 adet spınden 0 tl çıkması bı tane dahi takla yapmaması dogalmı bu ne böyle
Sahte sitede olmayasın casibomun sahte sitesi dolu.
Bu nasıl oluyor imkansiz kardeşim bu olay.1000 adet spınden 0 tl çıkması bı tane dahi takla yapmaması dogalmı bu ne böyle
casibomun sahtesi daha insaflı emin olabilirsiniz gerçeği tam onun bunun evladı zerre merhamet yok bildiğiniz en büyük dolandırıcı büroları toplayıp x100 ile çarpın yine bir casibom etmez slotları aşırı müdahaleli rtp %00000001 oynamayın oynattırmayın en sahtekar büro casibom sahteleride kendine ait yan çarları ile paraya çöküyor aslı olanda dolaylı yoldan çöküyor.Bu nasıl oluyor imkansiz kardeşim bu olay.
Adamlar sağlam yüklü çoğu kişi orayı tercih ediyor sen burada ağlayan bir kısmı görüyorsun perde arkasında da kazanan bir grup varcasibomun sahtesi daha insaflı emin olabilirsiniz gerçeği tam onun bunun evladı zerre merhamet yok bildiğiniz en büyük dolandırıcı büroları toplayıp x100 ile çarpın yine bir casibom etmez slotları aşırı müdahaleli rtp %00000001 oynamayın oynattırmayın en sahtekar büro casibom sahteleride kendine ait yan çarları ile paraya çöküyor aslı olanda dolaylı yoldan çöküyor.
Tuna geçmiş olsun kardeşim boynun altında kalsın hemi cenabet cenabet mi çevirdin spinleri1000 adet spınden 0 tl çıkması bı tane dahi takla yapmaması dogalmı bu ne böyle
Her sitede varBu nasıl oluyor imkansiz kardeşim bu olay.
Olur bro tamamen kısmışlarsahteyemı denk geldık mk acaba ımkansız cunku hala saskınım
Mümkün değil ya öyle bir sey1000 adet spınden 0 tl çıkması bı tane dahi takla yapmaması dogalmı bu ne böyle
Mümkün deil1000 adet spınden 0 tl çıkması bı tane dahi takla yapmaması dogalmı bu ne böyle
Çoğu sahte pragmatic kendisi yalan dolan doğru dedin.Her sitede var
Her sitede var artık umursamıyorumÇoğu sahte pragmatic kendisi yalan dolan doğru dedin.
Serzenişinde haklısın bro 20 kere 10 üstü yatırdım casibom full ayarlı 20 kere yatırdığım paranın üstünde çıkamadım şans olayını geçti yani.casibomun sahtesi daha insaflı emin olabilirsiniz gerçeği tam onun bunun evladı zerre merhamet yok bildiğiniz en büyük dolandırıcı büroları toplayıp x100 ile çarpın yine bir casibom etmez slotları aşırı müdahaleli rtp %00000001 oynamayın oynattırmayın en sahtekar büro casibom sahteleride kendine ait yan çarları ile paraya çöküyor aslı olanda dolaylı yoldan çöküyor.
Oynamamak en iyisi işteÇoğu sahte pragmatic kendisi yalan dolan doğru dedin.
Keşke herkes kurtulsaÇoğu sahte pragmatic kendisi yalan dolan doğru dedin.
Yüksek girneyinSerzenişinde haklısın bro 20 kere 10 üstü yatırdım casibom full ayarlı 20 kere yatırdığım paranın üstünde çıkamadım şans olayını geçti yani.
Satın aldım full farm yaptım 200 bet 100 betten gatese giriyorum 1400,2000 ödüyor 😁😁