Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bu Şans Mı Şanssızlık Mı

Pasabey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,127
746
113
Bu nasıl oluyor imkansiz kardeşim bu olay.
Sahte sitede olmayasın casibomun sahte sitesi dolu.
casibomun sahtesi daha insaflı emin olabilirsiniz gerçeği tam onun bunun evladı zerre merhamet yok bildiğiniz en büyük dolandırıcı büroları toplayıp x100 ile çarpın yine bir casibom etmez slotları aşırı müdahaleli rtp %00000001 oynamayın oynattırmayın en sahtekar büro casibom sahteleride kendine ait yan çarları ile paraya çöküyor aslı olanda dolaylı yoldan çöküyor.

apuzcheva

🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,373
2,366
113
casibomun sahtesi daha insaflı emin olabilirsiniz gerçeği tam onun bunun evladı zerre merhamet yok bildiğiniz en büyük dolandırıcı büroları toplayıp x100 ile çarpın yine bir casibom etmez slotları aşırı müdahaleli rtp %00000001 oynamayın oynattırmayın en sahtekar büro casibom sahteleride kendine ait yan çarları ile paraya çöküyor aslı olanda dolaylı yoldan çöküyor.
Adamlar sağlam yüklü çoğu kişi orayı tercih ediyor sen burada ağlayan bir kısmı görüyorsun perde arkasında da kazanan bir grup var

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,397
4,158
113
İmkansız kardeşim 1000 spin de illa 1 tane bişey patlatır yalandır o

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Yav yok yalan degıl basıma geldı ilk defa tüm sitelerin anasını avradıjı....... Yım

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
sahteyemı denk geldık mk acaba ımkansız cunku hala saskınım

ugir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
115
18
18
Oyun geçmişi linki atınca belli olur

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,712
3,609
113
Serzenişinde haklısın bro 20 kere 10 üstü yatırdım casibom full ayarlı 20 kere yatırdığım paranın üstünde çıkamadım şans olayını geçti yani.
Satın aldım full farm yaptım 200 bet 100 betten gatese giriyorum 1400,2000 ödüyor 😁😁

Omrfrk213

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,024
316
83
Serzenişinde haklısın bro 20 kere 10 üstü yatırdım casibom full ayarlı 20 kere yatırdığım paranın üstünde çıkamadım şans olayını geçti yani.
Satın aldım full farm yaptım 200 bet 100 betten gatese giriyorum 1400,2000 ödüyor 😁😁
Yüksek girneyin

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,233
8,284
113
artık sağlayıcılar öyle karaktersiz oldu ki bir de reality check koymaya başladılar hani bize değilde siteye güvenmiyorsan bak doğrula hesabı soygunu legalleştirme çabaları