Şansızlık deil bence başka bişe burda demicem1000 adet spınden 0 tl çıkması bı tane dahi takla yapmaması dogalmı bu ne böyle
Şansızlık deil bence başka bişe burda demicem1000 adet spınden 0 tl çıkması bı tane dahi takla yapmaması dogalmı bu ne böyle
Ne alaka ki donma hepsinde yapıyo aradaPragmatic ise ben herşeye inanırım. Şöylede bir durum var. Spin atarken herhangi bir aksama oldu mu? site kaynaklı donma v.b. Genel fikrimde o siteden uzak dur.
NedirŞansızlık deil bence başka bişe burda demicem
Adam düzeltme pe§indrler bu aralar
Hspsı orspevlıAdam düzeltme pe§indrler bu aralar
Dikkatli llun tüm sitelerde var
Aynrn bu aralr sikıntıSlot oynanmaz
Böyle bişey imkansız deil imkansız ötede hiç bı sağlayıcıya böyle bişey mümkün değil atilirda bu kadar atılmaz 😁1000 adet spınden 0 tl çıkması bı tane dahi takla yapmaması dogalmı bu ne böyle
1000 spin de 0 TL yav salliyosunda az destekli salla.Arkadaş derdini anlatabilse başına geleni anlicaz söylediğinin olma ihtimali milyarda sıfır
Sonsuz ihtimalli evrende tüm negatıf imkânsız olaylar beni buluyorBöyle bişey imkansız deil imkansız ötede hiç bı sağlayıcıya böyle bişey mümkün değil atilirda bu kadar atılmaz 😁
Aga ara ver bırak sende birazAlın Buda mı şans 50 el Roulette rengı bilemedim canlı casınoda budamı sans
Kendıme inatlasıyorum batıyorum hepAga ara ver bırak sende biraz
Slot donmaz kardeşim ben Yurt dışı Türkiye de bilinmez 1 tanesinde VPN ile oynarım. Haftada 2-3 gün oynarım. En az 1.5 saat boyunca spin atarım. Bir defa donma yaşamadım. Donma yaşanırsa o sitede oyun oynamam. Slot neden donacak sağlayıcılar belki milyarlar harcıyorlar o alt yapılara seçim senin bilemem.Ne alaka ki donma hepsinde yapıyo arada