Vardır bi bokluk imkansız öyle olması1000 adet spınden 0 tl çıkması bı tane dahi takla yapmaması dogalmı bu ne böyle
Hangi site1000 adet spınden 0 tl çıkması bı tane dahi takla yapmaması dogalmı bu ne böyle
2 saat önce 90+7 de gelen golle yattım öyle bir şansızlık1000 adet spınden 0 tl çıkması bı tane dahi takla yapmaması dogalmı bu ne böyle
Noradan 1000 lik spin aldim 6 tl verdi1000 adet spınden 0 tl çıkması bı tane dahi takla yapmaması dogalmı bu ne böyle
CasıbomVardır bi bokluk imkansız öyle olması
Bence yanlış anlatiyon 1000 spinden 0 tl nasıl çıksın1000 adet spınden 0 tl çıkması bı tane dahi takla yapmaması dogalmı bu ne böyle
Arkadaşa 6 tl cıkmıs bana hıcbırsey çıkmadıBence yanlış anlatiyon 1000 spinden 0 tl nasıl çıksın
o evlatları göz göre göre yapıyorlar manu ya herkes kg oynadı bilerek atmadılar2 saat önce 90+7 de gelen golle yattım öyle bir şansızlık
Aksaray - Serik 2-0 önde 87. De penaltı yaptılar.. 90+2de 2-2 oldu iptal oldu sevindik santrası olmayan golü 90+7de yediler..o evlatları göz göre göre yapıyorlar manu ya herkes kg oynadı bilerek atmadılar
Hangi site1000 adet spınden 0 tl çıkması bı tane dahi takla yapmaması dogalmı bu ne böyle
adam 1000 tane spin attım diyor dost 6 tl almış imkansız gibi geliyor bana yada kendi anlatamadı düzgün yazdığı ile söylediği farklı gibi1k lık spin almışsın takla yapmamış normal kardeşim bu slotlar öyle bi or*sbu cocu
O sitenin Pragmatic oyunlarının sağlayıcı server dan geldiğini sanmıyorum. Normalde oyunlar belirli bir algoritma ile ilerler ama o sitede bu algoritma dışına çıkılıyor.Casıbom
Pragmatic ise ben herşeye inanırım. Şöylede bir durum var. Spin atarken herhangi bir aksama oldu mu? site kaynaklı donma v.b. Genel fikrimde o siteden uzak dur.1000 adet spınden 0 tl çıkması bı tane dahi takla yapmaması dogalmı bu ne böyle