Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bu Köpeklerden Nasıl Korunacağız 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
gecelerı hayvan kadar kopekler cıkıor beledıyenın watsabına yazdım bı beledıye nıye kopeklerı toplatmaz aw peder her aksam 2 kere camıye gıdıor adam kapıdan cıktıgı gıbı cama cıkıp pederı ızlıyom korku dolu. yolda kopekler saldırırmı ona gore kosarak yardıma gıderım dıye. 21.yuzyılda dusundugumuz seylere bak ulan en sonunda ruhsatlı sılah alacam gecelerı kopek korkumdan. saldıran kopegı vurarak oldursem ıcerı atarlar oda ayrı. bu kopeklerden nası koruyacaz varmı fıkrı olan mıke tyson olsan korkarsın sokaga cıkmaya ordu gıbı gezıolar

60E6A45D-4F52-413D-A64E-655FA2348EC3.jpeg

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Hayatımda bana daha hiçbir köpek saldırmadı, havlayan oldu ki köpek bu, kedi miyavlar, köpek havlar. Köpeklerin sevildiği, beslendiği yerlerde de hiçbir köpek saldırısı daha hayatımda duymadım. Bu köpekler durduk yere saldırgan olmuyor, aç bırakırsanız, şiddet uygularsanız hayvanlarda korku ve travma oluşup saldırganlaşır.

Bu tür durumlar da genel olarak ekonomik seviyesi daha düşük il veya ilçelerde yaşanıyor. Ne hikmetse Cihangir veya Kadıköy'deki sokak köpekleri saldırmıyor mesela, ya da İzmir'deki. Her yeri beton yap, hayvanların yaşam alanını işgal et, aç bırak, bir de yaşam hakkı tanıma bunları toplatın de. Umarım iki bacaklı yaratıklar toplanır.

zaferello

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
850
336
63
İçeri atmasınlar dikkat et

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,837
829
113
şikayet bir haktır,vatandaş olarak hakkını kullanmışsın buna kimse birşey diyemez. ama o uslüp o tavır o ithamlar, hoş olmamış. nezaket ve saygıya çok ihtiyacımız var. o whatsapp mesajlarına cevap veren görevli sen yada bir akrabanda olabilirdi.empati.

ksklee1912

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,091
283
83
Hayatımda bana daha hiçbir köpek saldırmadı, havlayan oldu ki köpek bu, kedi miyavlar, köpek havlar. Köpeklerin sevildiği, beslendiği yerlerde de hiçbir köpek saldırısı daha hayatımda duymadım. Bu köpekler durduk yere saldırgan olmuyor, aç bırakırsanız, şiddet uygularsanız hayvanlarda korku ve travma oluşup saldırganlaşır.

Bu tür durumlar da genel olarak ekonomik seviyesi daha düşük il veya ilçelerde yaşanıyor. Ne hikmetse Cihangir veya Kadıköy'deki sokak köpekleri saldırmıyor mesela, ya da İzmir'deki. Her yeri beton yap, hayvanların yaşam alanını işgal et, aç bırak, bir de yaşam hakkı tanıma bunları toplatın de. Umarım iki bacaklı yaratıklar toplanır.
İzmir Karşıyakadan yazıyorum adam haklı dağılın korkarak değil sevgiyle yaklaşın

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,275
1,574
113
Bu işin tek çaresi var başıboş köpekleri toplayıp ya öldürecek devlet yada köpek ticaretinin yapıldığı ülkelere ihraç edecekler bundan sonraki adım ise de kısırlaştırma yöntemi uygulanacak istisnasız herkes köpekleri sevmek yada beslemek zorunda değil ha ben bu zamana kadar bir saldırıya yada başka bir şeye uğramadım ama insanların çoluk çocuğu var her gün ya birine saldırıyorlar yada motorsiklet veya bisikletli olanları kovalayıp araçların önüne atlayıp sonu ölümle biten kazalara sebep oluyorlar son olarak ta dersenzki ülkedeki en büyük tehlike köpekmi elbette değil köpeklerden önce sokaktaki başıboş insanları toplamak gerek

Halilbirdi

Kafamda stres bastı be baba ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,145
309
83
Hiç korkmadigim.icin onlarda bana hav bile demiyor Allah'ın hikmeti

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,458
2,333
113
gecelerı hayvan kadar kopekler cıkıor beledıyenın watsabına yazdım bı beledıye nıye kopeklerı toplatmaz aw peder her aksam 2 kere camıye gıdıor adam kapıdan cıktıgı gıbı cama cıkıp pederı ızlıyom korku dolu. yolda kopekler saldırırmı ona gore kosarak yardıma gıderım dıye. 21.yuzyılda dusundugumuz seylere bak ulan en sonunda ruhsatlı sılah alacam gecelerı kopek korkumdan. saldıran kopegı vurarak oldursem ıcerı atarlar oda ayrı. bu kopeklerden nası koruyacaz varmı fıkrı olan mıke tyson olsan korkarsın sokaga cıkmaya ordu gıbı gezıolar

Ekli dosyayı görüntüle 773517
Köpek saldiracagi kişiyi iyi bilir. 31 yaşındayim her köpeği severim bana yaklaşınca daha biride kötü harekette bulunmadı. İnsanlar hayvanlara nasıl davranırsa hayvanda insana öyle davranir

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,458
2,333
113
Bu işin tek çaresi var başıboş köpekleri toplayıp ya öldürecek devlet yada köpek ticaretinin yapıldığı ülkelere ihraç edecekler bundan sonraki adım ise de kısırlaştırma yöntemi uygulanacak istisnasız herkes köpekleri sevmek yada beslemek zorunda değil ha ben bu zamana kadar bir saldırıya yada başka bir şeye uğramadım ama insanların çoluk çocuğu var her gün ya birine saldırıyorlar yada motorsiklet veya bisikletli olanları kovalayıp araçların önüne atlayıp sonu ölümle biten kazalara sebep oluyorlar son olarak ta dersenzki ülkedeki en büyük tehlike köpekmi elbette değil köpeklerden önce sokaktaki başıboş insanları toplamak gerek
Motorlu insanlarin topluma emin ol daha fazla zararı var . Ben dinlemek zorunda mıyım o egzoz bagirtisini motorun. Motorlulari toplasın devlet köpekleri değilde. Bilinçli egzoz bagirtana ana bacı sovuyorum her seferinde

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,085
5,843
113
Tamam abi bu kadar seviyorsanız bu hayvanları evinize alın. Adamlara bak aw yok kime saldircagini biliyormus yok hiç saldirmamis kdmemd delirmeyin olum bu hayvanlar zaten daha çok surulestigi anda saldirganlasiyor. Gidip sahil kenarinda aç olmayan 1 köpek severseniz tabi saldirmaz. Gidin gece şantiye kenarında 10-15 tane köpeğin yanından geçin bakalım saldiriyor mu saldırıyor mu

karaadam81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,897
4,098
113
Sen once insan gibi konusmayi ogren sana cevap bile vermeden adamlar bi ton hakaret etmissin adamlara ben belediyenin yerinde olsam topladigim butun kopekleri kapina birakirdin

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,458
2,333
113
Tamam abi bu kadar seviyorsanız bu hayvanları evinize alın. Adamlara bak aw yok kime saldircagini biliyormus yok hiç saldirmamis kdmemd delirmeyin olum bu hayvanlar zaten daha çok surulestigi anda saldirganlasiyor. Gidip sahil kenarinda aç olmayan 1 köpek severseniz tabi saldirmaz. Gidin gece şantiye kenarında 10-15 tane köpeğin yanından geçin bakalım saldiriyor mu saldırıyor mu
Apartmanımin önünde 2 tane var tüm bina besliyor zaten ayık ol

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,458
2,333
113
Heh işte niye apartmanın önünde duruyor bro köpeğin başına ne gelcegi belli değil dışarda herşey olabilir sahiplenin de sevginizi göreyim
Benim evimde bir kedi birde kuşum var binanın kapısında 2 köpek var hergunde yemek veririm. Evde kedi köpek kolay anlaşamaz .

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Adamlar kopeklerın zararlı olmadıgına apartmanın onunde besledıklerı kopegın kendılerıne saldırmadıklarından yola cıkarak kanaat getırıorlar cok hastalıklı bı dusunce yapısı aw bana kopek saldırmıosa butun kopekler zararsızdır dıolar karılarını kızlarını parcalasalar allah onlara boyle bı son vermıs kader buymus dıyecekler bosa kendını yorma o yuzden

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Benim evimde bir kedi birde kuşum var binanın kapısında 2 köpek var hergunde yemek veririm. Evde kedi köpek kolay anlaşamaz .
Adamın hayvanlarla ılgılı tek bılgısı kedı kopegın evde anlasamaması. Sana mutıs bı bılgı verım kıral kedıyle farelerde anlasamıo. Bu ılerı gorusluluguk ınsanlara cag atlatacak evınde fıno kopegı beslemeye devam et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...