Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bu Köpeklerden Nasıl Korunacağız 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yaritza

que será, será
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
656
147
43
Köpekler yıllardır belediyeler tarafından kısırlaştırılıp tekrar salınıyor zaten. Üstelik 5 yıldan çok daha uzun bir süredir bu metod uygulanıyor. Keşke çözüm bu olsaydı ama gene de sayıları artmaya devam ediyor.

İstesek te istemesek te artık bu saatten sonra çözümün ne olduğu belli
Belediyelerin keyfe keder uygulamalarıyla olacak bir iş değil merkezden sistematik olarak yönetilmesi gerekiyor.
Bunun haricinde ciddiye alınabilecek herhangi fikir yok.
Bütün köpeklerin toplanıp öldürülmesi fikri asla uygulanmayacak bir fanteziden, bir spekülasyondan ibaret.

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
O yüzden bi çözüm yolu bulunmuyor işte
Valla bana karagumrukte bi kere saldırmaya çalıştı 3 tane biseyde demedik ibnelere hirlamaya başladılar baktım kocaman taş yerde hızlı seri şekilde saniye sürmedi taşı almam o en baştaki in tam kafasına koydum yemin ediyorum köpek sarhoş gibi kaçtı duse duse ben kovaladim ondan sonra onları amk köpeği taş olmasa saldircakti neyine üzüleyim bu köpeğin gece sokakta insanda yok amk köpeği beni görünce o grup nasıl kaciyolar taniyo hayvanda olsa

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Valla kim ne derse desin aga sokaklar da çete gibi geziyorlar a*k defalarca köpek saldırdı bana. Lafım hayatında hiç hayvan beslemeyip sadece köpeklere aşık olan ilah gibi tapan tayfaya, o 50 çocuktan biri senin çocuğun olsa köpek sürüsü tarafından param parça edilse acı çeke çeke ölse çok mu hoş olurdu ?? (Aşağıda ki haber 2023 2024 yıllarına ait veridir güncel olanı araştırabilirsiniz)
He işte

Beyazadam

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,283
542
113
Sen asıl ıkı bacaklı köpeklerden kork

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,492
2,338
113
Hayvan yalakası kim varsa bizzat ağzını burnunu kırmak vazife olmuş ulan eşşek oğlu eşşekler ne bu it sevginiz milletin çolugu cocugu var 2 gram beyninizi iyi kullanın konu sahibinin yaşadıklarını yaşasam ana avrat söverdim belediyeye az bile yazmış herkes haddini bilsin hiçbir varlık insandan önemli değil akıllı olun
Benim evimin önünden zabıta alamadı köpeği götleri yemedi ki birde sivil gelsin denesin 🤣 Adana burası zikerler adamı yienim

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,000
944
113
İnsanlardan kurtulamadık ki sıra köpeğe aslana gelsin aslında ibnelik yapan kim olursa itlaf edicem köpek insan aslan ayırmıycan zarar verenin kellesini vurucan amk
Bilader söylemeyim söylemeyim diyorum ama harbi boş adamsın. O kadar boşsun ki sesi olduğun yerden buraya geliyor. Adam konuda köpekler nedeniyle aklının babasında ailesinde kaldığını söylemiş sen vahşi doğadan bahsediyorsun. Ayrıca birçok ülke de köpeği siqtir et kedi bile yok. Kedi olmadığından metrolarda altgeçitler de kol kadar fareler var. Neyse belki bir gün kumarı bırakıp bir iki ülke gezersin de o zaman görürsün aydın çağdaş dayı.

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,408
2,178
113
Mesele sadece köpek değil insanı eğitmek lazım kral insanda saldırıyor eğitimli ülkelerde köpek sorununda yok
hayvanların bir kanunu yok ama onların doğası gereği saldirabilirler dost insanlar iradeli ve kanunları var hayvan birisine saldırdığı zaman bu hayvanı oldursunler demiyorsaniz insanlar için de aynı şeyi düşünmek zorundasiniz o halde

Omrfrk213

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,024
316
83
Valla bana karagumrukte bi kere saldırmaya çalıştı 3 tane biseyde demedik ibnelere hirlamaya başladılar baktım kocaman taş yerde hızlı seri şekilde saniye sürmedi taşı almam o en baştaki in tam kafasına koydum yemin ediyorum köpek sarhoş gibi kaçtı duse duse ben kovaladim ondan sonra onları amk köpeği taş olmasa saldircakti neyine üzüleyim bu köpeğin gece sokakta insanda yok amk köpeği beni görünce o grup nasıl kaciyolar taniyo hayvanda olsa
Geçen gece yatmıyorum balkondayım bi baktım rampa yukarı 3 4 tane çıkıyo sonra arka arkaya inanınki 26 tane saydım sürü halinde nasıl toplanmış okadarı bilmiyirum sokakta gece 3 te karşına çıksa parçalarlar

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,526
9,410
113
Benim evimin önünden zabıta alamadı köpeği götleri yemedi ki birde sivil gelsin denesin 🤣 Adana burası zikerler adamı yienim
Kimse kimseyi zikemez Adana’da madanada orası ayrı da götüremiyorsa vuracak öldürecek ölüsünü götürecek bu kadar basit

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Sabrı bana 2 kere davar dıyıp aklınca kucuk dusurdu ona bıle cevap vermedım konu kapanmasın dıye la kufurlesmeyın bosverın makıne senın aw nerden cıktın konuyu kapıcaklar

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
108,307
82,222
113
Konu amacını aştığı için KONU KİLİT. 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...