Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bu Köpeklerden Nasıl Korunacağız 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,977
1,044
113
Adamın hayvanlarla ılgılı tek bılgısı kedı kopegın evde anlasamaması. Sana mutıs bı bılgı verım kıral kedıyle farelerde anlasamıo. Bu ılerı gorusluluguk ınsanlara cag atlatacak evınde fıno kopegı beslemeye devam et
Köpek toplanirsa sokaklara domuz iner kral biliyorsun değil mi?

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,758
2,353
113
Adamın hayvanlarla ılgılı tek bılgısı kedı kopegın evde anlasamaması. Sana mutıs bı bılgı verım kıral kedıyle farelerde anlasamıo. Bu ılerı gorusluluguk ınsanlara cag atlatacak evınde fıno kopegı beslemeye devam et
Bı hayvan durduk yere kimseye saldirmaz sende Allah bilir nasıl bı davranış stili var hayvanlara karşı. Allah helak edecek sizin yüzünüzden herkesi.Bi sana mı sandın yaşama hakkı

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Bak dostum benim mesajımı bir daha oku, sen yazdıklarımın tam bir kanıtısın mesela, sosyoekonomik ve kültürel durumun yazış tarzından belli. Daha kral bile nasıl yazılır bilmiyorsun. İnsanlarla nasıl konuşulur bunu bilmiyorsun, attığın WP mesajlarından anlaşıldığı üzere. Dediğim gibi, tesadüf değil bu iş. Ekonomik durumu kötü, eğitim seviyesi daha düşük İl/İlçe veya semtlerde çok daha sık yaşanıyor bu olaylar. Yapacak bir şey yok, sizle yaşıyoruz maalesef bu ülkede.

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,977
1,044
113
Köpeklerin Ekosistemdeki Rolü

Köpekler, doğal dünyada da önemli bir rol oynarlar ve ekosistemlerin işleyişine katkı sağlarlar:

Popülasyon Kontrolü: Vahşi köpekler, doğal avcılar olarak, av hayvanlarının popülasyonunu kontrol ederler. Bu sayede, belirli türlerin aşırı üremesi ve ekosistem dengesinin bozulması önlenir.

Yem Artıkları: Vahşi köpekler avladıkları hayvanları tamamen tüketmezler ve yem artıklarını bırakırlar. Bu artıklar, leşçil hayvanlar ve kuşlar için bir besin kaynağı olabilir.

Tohum Dağıtımı: Köpekler, meyve ve tohumları tüketerek ekosistemlerde tohumların yayılmasına yardımcı olurlar. Bu, bitki çeşitliliğinin artmasına katkı sağlar.

Toprak Havalandırma: Köpekler, tünel kazarak toprak havalandırmasına yardımcı olurlar. Bu, toprak mikroorganizmalarının daha iyi çalışmasına ve bitki köklerinin daha iyi oksijen almasına yardımcı olur.

İki bacaklar da, niye şuna zam geldi, niye tadı yok diye isyankar olur. Zincirin bir dişini kırdığınız zaman, o zinciri tamamen bitirmiş olursunuz.

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,275
1,574
113
Motorlu insanlarin topluma emin ol daha fazla zararı var . Ben dinlemek zorunda mıyım o egzoz bagirtisini motorun. Motorlulari toplasın devlet köpekleri değilde. Bilinçli egzoz bagirtana ana bacı sovuyorum her seferinde
Dostum genel olarak bakarsan herkesin yada herşeyin mutlaka birilerine zararı olur ama motor ses yapıyor diye
Köpeklerin Ekosistemdeki Rolü

Köpekler, doğal dünyada da önemli bir rol oynarlar ve ekosistemlerin işleyişine katkı sağlarlar:

Popülasyon Kontrolü: Vahşi köpekler, doğal avcılar olarak, av hayvanlarının popülasyonunu kontrol ederler. Bu sayede, belirli türlerin aşırı üremesi ve ekosistem dengesinin bozulması önlenir.

Yem Artıkları: Vahşi köpekler avladıkları hayvanları tamamen tüketmezler ve yem artıklarını bırakırlar. Bu artıklar, leşçil hayvanlar ve kuşlar için bir besin kaynağı olabilir.

Tohum Dağıtımı: Köpekler, meyve ve tohumları tüketerek ekosistemlerde tohumların yayılmasına yardımcı olurlar. Bu, bitki çeşitliliğinin artmasına katkı sağlar.

Toprak Havalandırma: Köpekler, tünel kazarak toprak havalandırmasına yardımcı olurlar. Bu, toprak mikroorganizmalarının daha iyi çalışmasına ve bitki köklerinin daha iyi oksijen almasına yardımcı olur.
İstanbul'daki köpeklerin bu söylediklerinin hiçbirini yaptığıni sanmıyorum

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Bı hayvan durduk yere kimseye saldirmaz sende Allah bilir nasıl bı davranış stili var hayvanlara karşı. Allah helak edecek sizin yüzünüzden herkesi.Bi sana mı sandın yaşama hakkı
Ulan kopeklerın soyunu bıtırın butun kopeklerı oldurunmu dedık toplasınlar madem senın tarafından kopekler zararlı deıl dıorsun bu yıl kopek saldırısından olen cocukların resımlerıne bakın utanmaz herıfler ınsan deılsınız aw

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,758
2,353
113
Dostum genel olarak bakarsan herkesin yada herşeyin mutlaka birilerine zararı olur ama motor ses yapıyor diye

Her motorlu değil . Adam yanından geçerken bilinçli ibnelik olsun diye egzoz bağırtıyor amaç anaya sovdurmek bende o görevimi yerine getiriyorum her seferde

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,977
1,044
113

Sanırım İstanbul'da ki köpekleri takip ediyorsun

alexaki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
481
158
43
Kritik bir konu. Birisi köpek seviyor veya besliyorsa bu mesajı yollayana kızar , ama kendisi veya sevdiğine köpek saldırmış ısırmışsa iş değişir.Bana hiç saldırmadı ama arkamdan uzun süre havlayarak defalarca takip etti ve korktum açıkcası. Ama hangi köpeği toplatmalı veya bırakmalı alınlarında da yazmıyor ki.

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,257
702
113
sehır ıcınde hıc bı kopek saldırmaz ac kalmadıgı ıcın kırsal yerlerde haklıısın ac oldumu saldırabılır ama adı ustunde kırsal

kinguz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
664
138
43
Evinde köpek bakan biri olarak söylüyorum. Bu işin sorumluları tamamen belediyelerdir. Devletten her sene bu iş için bir ton para alıyorlar ama parayı bu işe harcamıyorlar. Kısırlaştıracaksın hem onlar yaşayacak hem insanlar her ilde üst düzey barınaklar olacak hasta olanları da orada tedavi edeceksin. Hem doğanın akışı bozulmayacak hem sorun çözülecek. Ama bizde parti fark etmeksizin bu parayı biraz yol bir de konser yapar oy toplarım diye kullanan belediyeler var oldukça sorun çözülmez

ka1gan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,588
1,946
113
gecelerı hayvan kadar kopekler cıkıor beledıyenın watsabına yazdım bı beledıye nıye kopeklerı toplatmaz aw peder her aksam 2 kere camıye gıdıor adam kapıdan cıktıgı gıbı cama cıkıp pederı ızlıyom korku dolu. yolda kopekler saldırırmı ona gore kosarak yardıma gıderım dıye. 21.yuzyılda dusundugumuz seylere bak ulan en sonunda ruhsatlı sılah alacam gecelerı kopek korkumdan. saldıran kopegı vurarak oldursem ıcerı atarlar oda ayrı. bu kopeklerden nası koruyacaz varmı fıkrı olan mıke tyson olsan korkarsın sokaga cıkmaya ordu gıbı gezıolar

Ekli dosyayı görüntüle 773517
Evde 5 kedi bakıyorum ben onlara bulaşmadığım sürece hiç bir şey yapmazlar. Acaba o it dediklerine ne yapıyorsunuz da size salça oluyor o çocuklar? Bu arada bu konuşma tarzın ve üslupla şanslı günündesin kesin dayak yersin bi hayvan sever tarafından.

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,200
2,521
113
Adama sallayan çok olmusta ufak bı colugunuza cocugunuza köpek saldirmamis belli benim düzenli olarak mama verdiğim sokak köpekleri komşunun çocuğu yiyorlardı sonuç hepsini istemeyerek vurmak zorunda kaldık diğer gün benim basimada gelebilirdi veya onl çocuk olmuste olabilirdi hayvan sevgisi diye gotunu yirtanlar anasını babasini yaşlanınca huzurevine atıyor vurulsun demiyoruzda toplansın barınak falan yapılsın adam akilli

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,812
4,837
113
Sen 2 ayaklı köpeklerden kork 4 ayaklidan zarar gelmez...
Her canlının ne kadar yaşama hakkın varsa onlarında var bu dünya sadece senin için değil biri sana bu hareketleri yapsan kabul eder misin

gokhan85

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,101
366
83
Pederine söylese camiden çıkarken biraz et kemik biseyler atsın hayvanlara.havlamazlar bile birdaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...