- 23,336
- 21,779
- 113
Bundan çok var dost bu forumda bosver salin gitsinBenim anlamadugim dunden beri kimse fark etmedi bu gun actigi son rol yatinca basak deeik dugmeye bchf
Bundan çok var dost bu forumda bosver salin gitsinBenim anlamadugim dunden beri kimse fark etmedi bu gun actigi son rol yatinca basak deeik dugmeye bchf
AynenKonu sahibine saygısızlık olur bosverin beyler
@Beşiktaş a teşekkürler 2 kişiye ulaşırım başarılı olursak
erhan senden hoslanmam ama kaliteli adamsin. seninle dun seviyeli bi sekilde tartistik.adamlar ilk basta destek verip sonra kufurlu bi sekilde kupon nerde diye sorunca haliyle bende bekledim dsha baska kisiler varsa bekliyim ki onlarin da fikirilerini slip yoksay yapiyim bir dsha karsima cikmasin diye. bende bi hata yokta sorduklark uslub cok yanlis keske adam gibi sorsalardi zaten nen aticaktim. zaten varsa yalan soyledigim bi sey yonetime bildirilir bende onlara gönderirim sorun ortadan kalkar . rool basarli olsaydi ben bu iki salagi da gorucektim . ulan basket maci almışım alt veya ust niye kaybedec3gim bahsi alayim iki gundur yatıyorum2 tane 00 eksik yazılmış ama fiyat 10k dir ben eminim kanka
lan anten gelme o zaman konuya ne zaman rool kazandi da vermedigim olmadi . daha onceki uk roolume bak ikisinde dağıtım yaptim kazaninda toplam 7 k kadar . bu kadar dusme yaniMal aç kendin takip et.dur şu konunu bı aciyimm.herks ne bok olduğunu anlasin
Işte burasi kumar alemi dist zannetigin sana sover ama duşman olarak bildigin kisiler kaliteli tartisir seninle burda hersey ilginc işte bende 100 tl lik kumpondan sonra kayiplar devam ettikce ve sen milleti topladikca olaya dahil oldum yoksa ne tartisirim ne kufur ederimerhan senden hoslanmam ama kaliteli adamsin. seninle dun seviyeli bi sekilde tartistik.adamlar ilk basta destek verip sonra kufurlu bi sekilde kupon nerde diye sorunca haliyle bende bekledim dsha baska kisiler varsa bekliyim ki onlarin da fikirilerini slip yoksay yapiyim bir dsha karsima cikmasin diye. bende bi hata yokta sorduklark uslub cok yanlis keske adam gibi sorsalardi zaten nen aticaktim. zaten varsa yalan soyledigim bi sey yonetime bildirilir bende onlara gönderirim sorun ortadan kalkar . rool basarli olsaydi ben bu iki salagi da gorucektim . ulan basket maci almışım alt veya ust niye kaybedec3gim bahsi alayim iki gundur yatıyorum
Al işte 😀neyse Allah'tan bı bugün katıldım rolüne 2 gundur kekliyomus milleti.foyasi çıktı ortaya 😀Aynen geçen 250 rolling bakiyesi attım. Rolling yapmadı. 1-2 gün bekledim tık yok adminleri ve kendisini etiketledim Admin uyarıldı yazdı. Hemen Arkasından unutmuşum diyip 5k lik rolling açtı.
Boşuna dememişler hatasiz kul olmaz diye bizde çok hatalar yapıyoruz bazen boslugumuza gelebiliyor normaldir bunlar anlayışla karşılamak gerekAynen geçen 250 rolling bakiyesi attım. Rolling yapmadı. 1-2 gün bekledim tık yok adminleri ve kendisini etiketledim Admin uyarıldı yazdı. Hemen Arkasından unutmuşum diyip 5k lik rolling açtı.
Kanka sende kupon geçmişini at tartışmayı bitir fazla söze gerek yoklan anten gelme o zaman konuya ne zaman rool kazandi da vermedigim olmadi . daha onceki uk roolume bak ikisinde dağıtım yaptim kazaninda toplam 7 k kadar . bu kadar dusme yani
Yok artık erhoBoşuna dememişler hatasiz kul olmaz diye bizde çok hatalar yapıyoruz bazen boslugumuza gelebiliyor normaldir bunlar anlayışla karşılamak gerek
Kanka adam kimseden calmamis cirpmamis eger fake rol yaptıysa o onun yanlısidir ee sen bir yanlışta insanların üstüne çizgi atarsan dünyada adam kalmaz olur olur bazen insan hatalar yaptıkça daha da olgunlaşirYav s.gt laf cambazlığı yapiyo hala.at kuponu özür dilemezsem adam deilim.ama atamazsın çünkü sen bir kahpesin ortada kupon yok😂neyse uza karşıma çıkma bidaha rezil ederim seni
ulan @Daimon istedigin parayı bana attirdin. bana gelen para 210 tl ye kadsr dustu onun uzerinde 40 tl ekleyip gondermedin mi 250 tl olarak sana baskasi olsa bu parayi cebe indirirdi ayip sanaAynen geçen 250 rolling bakiyesi attım. Rolling yapmadı. 1-2 gün bekledim tık yok adminleri ve kendisini etiketledim Admin uyarıldı yazdı. Hemen Arkasından unutmuşum diyip 5k lik rolling açtı.
Kime attinAynen geçen 250 rolling bakiyesi attım. Rolling yapmadı. 1-2 gün bekledim tık yok adminleri ve kendisini etiketledim Admin uyarıldı yazdı. Hemen Arkasından unutmuşum diyip 5k lik rolling açtı.
Bunu diyorum en başından beri at kuponu.laf cambazlığı yapiyo.atsa kuponu tartışmaya bile girmiycem.ama atamiyo cunku ortada kupon falan yok belliKanka sende kupon geçmişini at tartışmayı bitir fazla söze gerek yok
Yahu madem fazla takip etmrmissin niye gidiyon adamin ustune sen de az dümenci degilsin haAl işte 😀neyse Allah'tan bı bugün katıldım rolüne 2 gundur kekliyomus milleti.foyasi çıktı ortaya 😀