- 3
- 1
- 3
fotoğraf olarak mı gönderelimEvrak isterse sana mail atıyorlar o mail adresine gönder [email protected]
fotoğraf olarak mı gönderelimEvrak isterse sana mail atıyorlar o mail adresine gönder [email protected]
Para geldi beyler. Swicit koduna x leri yazmayın benden Belge istediler garantiye çektim red geldi sonra switch kodunda x leri yazmadım yani TGBATRIS garanti bankası olduğu içinBumu dost kodEkli dosyayı görüntüle 845594
Ben yazdım ama ödeme geç geldi. Belki de yazdığım içindirPara geldi beyler. Swicit koduna x leri yazmayın benden Belge istediler garantiye çektim red geldi sonra switch kodunda x leri yazmadım yani TGBATRIS garanti bankası olduğu için
Kaç tl yatırım istiyor
Baba ödemiyor ben anlamadım 5 kez çekimim redoldu nalet site kimine oduyo kimine odemiyo Aq sitesiBu ne oluyor şimdi
Ekli dosyayı görüntüle 845725
Aynen valla ben uğraşamam böyle sitlerleBaba ödemiyor ben anlamadım 5 kez çekimim redoldu nalet site kimine oduyo kimine odemiyo Aq sitesi
Dolandiricad iste da anlatım artık anlayinAklı başında biri bana anlatabilir mi
İsme bak Batuhan tam dolandırıcı ismiŞekil a şimdi iptal oldu diyo yatırım
Geldimi odemen hocam hala ödenmedi benimki 4 kere oldu 5 inci kez taleb verdim gece 4 ten beri ödenmedi halenBeyler çekim işlemi gerçekleştirdim fakat ödemenin ne zaman gelecegi belli değil okuduğum kadarıyla 5 kez çekim talebi verip pişman olanda var .
Benimde sorunum şu ben swit kodu falan girmedim ibani girdim tutarı girdim önüne banka listesi geldi kendi bankam olmadığı için geri geldim tarayıcıdan ve sonuç olarak çekim talebiniz alındı yazdı muhtemelen çok geç gelecek veya hiç gelmeyecek sorum şu red vermesi sitenin çok uzun sürüyor mu?