- 6,529
- 3,442
- 113
OdemezlerValla kasa 2600 hepsini çekim verdim 100 yatırdık siteye gitmedi iaiqiq 3 gündür duruyor öyle
OdemezlerValla kasa 2600 hepsini çekim verdim 100 yatırdık siteye gitmedi iaiqiq 3 gündür duruyor öyle
Zaten herkes seni görüp yatırım yaptı herkes patladı senden başkada ödeme alan yok sanirsamvalla onu bilmemde ben çektim 2k gitti 400 vardı onuda kuponla 1k yapıp çektim
Baya kişiye ödedilerOdemezler
İnşallah öderler kral ne diyeyimBaya kişiye ödediler
Valla bende 6 saat önce verdim daha tik yok bakalım bazı kişiler 24 saat dedilerÇekim verenler kervanına bizde katıldık bakalım ne zaman ödeyecekler
Belge felan yüklemedim ben hata verdi belge yüklerkenValla bende 6 saat önce verdim daha tik yok bakalım bazı kişiler 24 saat dediler
GeldimiBelge felan yüklemedim ben hata verdi belge yüklerken
Yok ama canlı destek cevap vermiş. Görmedim kaçırdık canlı desteğiGeldimi
Bana ödediler belgede göndermedim 100 yatırıp 2 k çektim
Benim 24 saatir ödeyecekAn itibari ile ödeme aldım, belge talep edilmedi. Gece 2 de talep verdim şimdi geldi hesaba.
Reisim üye oldum 200 tl eklendi bpnusta .. nedir bu bilgi var mıÇekim yapanlar 50 fs veriyor sınırsız çekim 2 betten 30 kat çevrimi var deneyebilirsiniz ben aviator de çevrimi zorladim 1200 cekim verdim
Senin çekim ödendi miÇekim yapanlar 50 fs veriyor sınırsız çekim 2 betten 30 kat çevrimi var deneyebilirsiniz ben aviator de çevrimi zorladim 1200 cekim verdim
Destek cevrimdisi nasil talep verdinkiÇekim yapanlar 50 fs veriyor sınırsız çekim 2 betten 30 kat çevrimi var deneyebilirsiniz ben aviator de çevrimi zorladim 1200 cekim verdim