Parayı vermemek için bir dünya bahane işte anla yatırımda 5 kat çevrim istendiği nerde görülmüş zaten bonusta ceviriyorsun birde para istiyor üstelik yatırımın 5 katı çevrim hard Tokatçı bunlarAklı başında biri bana anlatabilir mi
Parayı vermemek için bir dünya bahane işte anla yatırımda 5 kat çevrim istendiği nerde görülmüş zaten bonusta ceviriyorsun birde para istiyor üstelik yatırımın 5 katı çevrim hard Tokatçı bunlarAklı başında biri bana anlatabilir mi
Sinir kirizi gecirttiler 4 kere çekimi iptal ettiler 5 ince kez taleb verdim oda 8 saattir hala beklemede bunların oduyecegi yok şans işi kimine oduyomus kimine odemiyoParayı vermemek için bir dünya bahane işte anla yatırımda 5 kat çevrim istendiği nerde görülmüş zaten bonusta ceviriyorsun birde para istiyor üstelik yatırımın 5 katı çevrim hard Tokatçı bunlar
Tokatci yvsagin cocuklari dünden beri 4 kere çekimi iptal ettiler üstüne beşinci kez taleb verdim 10 saattir beklemedeanında havale ile yatırım yaptım 100tl kav dakka oldu hesaba geçmedi destek de olu ulaşılmıyor
Gönderdim baba uckefe gönderdim nalet siteymiş yaBelge isteniyor ve yukleyemiyorsaniz [email protected] a mail gönderirseniz sorun cozuluyor
Ayman belge istemeyen siteler olurduYav arkadasss ne olmus boyleee ne guzell bonuslar paylasilirdi . Yatirimsizzz simdii zulumm hepsii
Çekim geldiği zaman silip uzak duracaksın öyle sitelerdenGönderdim baba uckefe gönderdim nalet siteymiş ya
AynenÇekim geldiği zaman silip uzak duracaksın öyle sitelerden
Aktif mi?Betrise
betrise2.com
Yeni site. Güvenilir mi bilmiyorum. İsterseniz deneyin
200 TL 5 kat çevrim 2000 Max
Yatırım şartı 100 tl
P.S Çekim ödendi
YesAktif mi?
2k dan sonra kalanı çektiriyor mubu site tam avel 2400 yaptım 2k çektim geldi 400 kaldı 400ede 1k veren kupon yaptım onuda çektim geldi
valla onu bilmemde ben çektim 2k gitti 400 vardı onuda kuponla 1k yapıp çektim2k dan sonra kalanı çektiriyor mu