http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betrise 200 TL Spor Deneme Bonusu

Mesutt38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,378
279
83
Para geldi beyler. Swicit koduna x leri yazmayın benden Belge istediler garantiye çektim red geldi sonra switch kodunda x leri yazmadım yani TGBATRIS garanti bankası olduğu için
Ben yazdım ama ödeme geç geldi. Belki de yazdığım içindir

erkanaltuun

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
213
116
43
Dostlar 4.iptalden sonra yılmadım tekrar çekim verdim gönderdiler belge göndermedim

Enes6778

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
382
128
43
Beyler çekim işlemi gerçekleştirdim fakat ödemenin ne zaman gelecegi belli değil okuduğum kadarıyla 5 kez çekim talebi verip pişman olanda var .
Benimde sorunum şu ben swit kodu falan girmedim ibani girdim tutarı girdim önüne banka listesi geldi kendi bankam olmadığı için geri geldim tarayıcıdan ve sonuç olarak çekim talebiniz alındı yazdı muhtemelen çok geç gelecek veya hiç gelmeyecek sorum şu red vermesi sitenin çok uzun sürüyor mu?

ibokurt02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
438
198
43
site ödeme yapıyor bana da 6 da ödeme geldj 2k

Josef541454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,132
240
63
Ödeme alan varmı belge felan istiyor mu arkadaşlar

Kukumakusu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
149
28
28
Yav arkadasss ne olmus boyleee ne guzell bonuslar paylasilirdi . Yatirimsizzz simdii zulumm hepsii

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,751
2,105
113
Beyler çekim işlemi gerçekleştirdim fakat ödemenin ne zaman gelecegi belli değil okuduğum kadarıyla 5 kez çekim talebi verip pişman olanda var .
Benimde sorunum şu ben swit kodu falan girmedim ibani girdim tutarı girdim önüne banka listesi geldi kendi bankam olmadığı için geri geldim tarayıcıdan ve sonuç olarak çekim talebiniz alındı yazdı muhtemelen çok geç gelecek veya hiç gelmeyecek sorum şu red vermesi sitenin çok uzun sürüyor mu?
Geldimi odemen hocam hala ödenmedi benimki 4 kere oldu 5 inci kez taleb verdim gece 4 ten beri ödenmedi halen