- 2,065
- 886
- 113
Valla neden olduğu belli tokat işte 100 TL cevirriken nasıl olcak silerlerişlem geçmişinde neden bir anda 700 olduğu gözükür
Valla neden olduğu belli tokat işte 100 TL cevirriken nasıl olcak silerlerişlem geçmişinde neden bir anda 700 olduğu gözükür
durduk yere niye silsinler? bende oynadım hiç birşey olmadı kaybettim kapattımValla neden olduğu belli tokat işte 100 TL cevirriken nasıl olcak silerler
Çekim yap bizede haber verHangi oyuna girip yüksek betten farm atsan otuna alıyor 14k oldu kasa
Aynen bende de hep öyle oldu farm kafayı eritmiyor sonra oyuna alıp az az ödüyor sonra 10k hafif hafif geliyorsunBalıkçılardan hangisini oynarsanız oynayın oyuna sokuyor ama x2 ye gitmiyor ve farmda da nedense sürekli ödeme veriyor senelerdir balıkçı oynarım böyle hileliye nadir denk geldim şu %15 yatırımlı olan sitelerle aynı oyunları
İyi madem haber edersinÇekim yap bizede haber ver
Kardeşim sen çekim yap bizede haber ver dedimİyi madem haber edersin
atamam çünkü canlı destek alanı yok bendeBu canli destek ile konuşup yüzüne kapatılan arkadaşlar ss atabilir mi buraya?
Şimdi sen niye üstüne alınıyorsunAynı Tongalara düşersiniz milletgeçin makaranızı, yaptığınız ayıp ama dürüstçe söylemişiz yatırdık bile bile enayi gibi, dalaverelerin döndüğünü geldik yazdık burayada ,bari siz ayık olun haber bekleyin diye, çekebilirsek haberini edelim bari siz sikilmeyin diye
Oyunlarda bi sıkıntı yok gayet düzgün fakat ödermi???Hayde inşallah öderler
Ne alaka dötün yiyosa yatır 1000 gaymede akıllanBu canli destek ile konuşup yüzüne kapatılan arkadaşlar ss atabilir mi buraya?
Beni neden engellemedi mesela?Dolandırıcı dostum milletin parasını niye ödemiyorsunuz diye sordum beni engellediler harbi dolandırıcı konuyu kapatin kimse uğraşmasin boşuna
Sende inandın mı..seni engellememe nedeni ise seni balık olarak görmesi belki 1k atar diye sazan.Beni neden engellemedi mesela?