Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betiton 2500 TL Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kadirdnr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
167
67
28
Dolandırıcı olduğu ortaya çiksada gidip oradaki 10 k yi ezsek slotlardaa 😂

Muhammet0900

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,812
1,826
113
Hangi oyuna girip yüksek betten farm atsan otuna alıyor 14k oldu kasa

M34441907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
128
26
28
Balıkçılardan hangisini oynarsanız oynayın oyuna sokuyor ama x2 ye gitmiyor ve farmda da nedense sürekli ödeme veriyor senelerdir balıkçı oynarım böyle hileliye nadir denk geldim şu %15 yatırımlı olan sitelerle aynı oyunları

Muhammet0900

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,812
1,826
113
Balıkçılardan hangisini oynarsanız oynayın oyuna sokuyor ama x2 ye gitmiyor ve farmda da nedense sürekli ödeme veriyor senelerdir balıkçı oynarım böyle hileliye nadir denk geldim şu %15 yatırımlı olan sitelerle aynı oyunları
Aynen bende de hep öyle oldu farm kafayı eritmiyor sonra oyuna alıp az az ödüyor sonra 10k hafif hafif geliyorsun

Kinx27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
804
232
43
Kardeşim günümüzde bubtarz siteler çoğaldı ağır dolandırıcı...

TheRevolutioN33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
447
209
43
Aynı Tongalara düşersiniz millet :) geçin makaranızı, yaptığınız ayıp ama dürüstçe söylemişiz yatırdık bile bile enayi gibi, dalaverelerin döndüğünü geldik yazdık burayada ,bari siz ayık olun haber bekleyin diye, çekebilirsek haberini edelim bari siz sikilmeyin diye
Şimdi sen niye üstüne alınıyorsun

Kadirdnr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
167
67
28
Dolandırıcı dostum milletin parasını niye ödemiyorsunuz diye sordum beni engellediler harbi dolandırıcı konuyu kapatin kimse uğraşmasin boşuna

Asezen01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
660
307
63
Kim Kime Verir 4K Varmı öyle Dünya İnandırıcı Olsun diye 10K yap Falan Filan Bak Bak Tebe Bak🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...