- 16,127
- 17,928
- 113
Keşke yapsaBide gelip şuraya hepimizi cart ettirse ya 50 betten max win
Şaşırtsa bir gün forumda lurban kesecek
Keşke yapsaBide gelip şuraya hepimizi cart ettirse ya 50 betten max win
3 maça attık hemen 1 tane gol gelmiş birinden keyiflendik %5 lik kısım tamam kaldı 4 golZaten çoğu sitede yok diye biliyorum bende
Ooo bitmiş dostum birley kalmamış tebrikler3 maça attık hemen 1 tane gol gelmiş birinden keyiflendik %5 lik kısım tamam kaldı 4 gol
255tl ye 5k almak emek ve alın teri olması lazım kazanırsa kupon forumdan kaçış planlarımı yapıcamOoo bitmiş dostum birley kalmamış tebrikler
Her golde etiket at heyecanımız artsin puhhaa3 maça attık hemen 1 tane gol gelmiş birinden keyiflendik %5 lik kısım tamam kaldı 4 gol
Gelirse forumu terket bugün dostum herkes parasız255tl ye 5k almak emek ve alın teri olması lazım kazanırsa kupon forumdan kaçış planlarımı yapıcam
Buraya gol diye yazdık şimdi tüm maçlar öyle bitecek yazık ettik wasil burdaydoHer golde etiket at heyecanımız artsin puhhaa
1 geldiyse devamı gelir rahat ol puhhaaBuraya gol diye yazdık şimdi tüm maçlar öyle bitecek yazık ettik wasil burdaydo
Ben 1 puhhhaaGelirse forumu terket bugün dostum herkes parasız
Donuna kadar alırlar
Beşiktaş dostumu da soydular
😄😄
Eyvallah sinansrslsrsml@KingPanther ulasmisti sag olsun @Kurtaran da ulasti ha diger kimse ulasmaz 50 kisiye de versek da ben ulassinlar diye vermedim belki yarin sana da sponsor oluruk ama beklentim olmaz bu iste beklentin olmayacak burdaki insanlarin hepsi hirsina yenik düşen hayatta surekli nakitleri bitirip borca girip yalan soyleyen insanlar ciddiye almiyom kimseyi @Mülayim6060 ve gizli sponsorum hariç 🤣
Enessssss nerdesin lowww 🤔🥲🥲Eyvallah sinansrslsrsml
@Erhan2121Buraya gol diye yazdık şimdi tüm maçlar öyle bitecek yazık ettik wasil burdaydo
Bol şansBuraya gol diye yazdık şimdi tüm maçlar öyle bitecek yazık ettik wasil burdaydo
Son kalan 200 le bir daha başlayalım belki tarih tekerrür eder dostlar
Şu alıntı yaptığın yazım varya gerçekleşti o golden sonra gol olmadı yattık bazen yazdımız şeyler oluyor bilerek yazmak lazım puahaha@Erhan2121
Dostumuzun kuponu gelmiş
Tekelden Jack almış keyif yapıyormuş
Dedi ki Erhan fakiri sürünsün 200 tl roll kovalasın dedi
Yattık be ferhatım 200 le anca bunlar oluyorBol şans
Erhanın hayaller gitti deseneŞu alıntı yaptığın yazım varya gerçekleşti o golden sonra gol olmadı yattık bazen yazdımız şeyler oluyor bilerek yazmak lazım puahaha
Zaten 20 dakikadır sesi soluğu çıkmıyordu puaha demek oda vurdu parayi@Erhan2121
Dostumuzun kuponu gelmiş
Tekelden Jack almış keyif yapıyormuş
Dedi ki Erhan fakiri sürünsün 200 tl roll kovalasın dedi