- 24,237
- 22,816
- 113
O son 3 aydır bugün yarın diyor onun durumlar da iyi değil dost puaha3 güm bekle dedi bana 2 gün geçti kaldı 1 gün
Yarın zenginmişiz
O son 3 aydır bugün yarın diyor onun durumlar da iyi değil dost puaha3 güm bekle dedi bana 2 gün geçti kaldı 1 gün
Yarın zenginmişiz
Dedi birseyler sonra kayboldu bende pek takmadım valla puahaYa bu ne anlatıyor gene tımarhaneden kaçmış gelmiş
Milyoner oluyormuşuzYarın mı enişte bizden habersiz dede ile anlaşma mı yaptı da kazancak
10tl ye shaktar kazanır almış onu bekliyo heralde 5 adımda gelir puahahaDedi birseyler sonra kayboldu bende pek takmadım valla puaha
Bu işi çözse çözse kanguru çözer nerde o bilir geleceği görüyorMilyoner oluyormuşuz
Zengin olcsz dedi bir umut bekliyoruz bakalım
KanguruNUN hocası EnişteBu işi çözse çözse kanguru çözer nerde o bilir geleceği görüyor
Enişte geldi emoji attı gitti keyfi yerinde heralde bize 5 yıldızlı bi otel kiralıyor zenginliğin fitilini ateşlemiş oh beKanguruNUN hocası Enişte
Tebrikler çıtirindan dağıtım olurmu puaha38tl diyip geçme bende enişte gibi milyoner olucem
Şimdi 17 orana basıp 4.5k alıcaz da kayıp bonusu çekim limiti yoktur umarım bide şansa kazanıp 300 çekmeyelimTebrikler çıtirindan dağıtım olurmu puaha
O benım lafım lan baska laf bul puahahTebrikler çıtirindan dağıtım olurmu puaha
Cek baska siteye yatir puhhaaŞimdi 17 orana basıp 4.5k alıcaz da kayıp bonusu çekim limiti yoktur umarım bide şansa kazanıp 300 çekmeyelim
Enişte genelde yazmıosa arkada dedeye farm atıyordurEnişte geldi emoji attı gitti keyfi yerinde heralde bize 5 yıldızlı bi otel kiralıyor zenginliğin fitilini ateşlemiş oh be
Yoksun diye yazdik ta seni bi an kucumsedim galiba nerden çıkacağın belki degil senin puhhaaO benım lafım lan baska laf bul puahah
Yokmuş sınır onunla kim uğraşcak 250 yatırırken utanmıştık şimdi geri çekerken utanır insan bide o çekimi beklicez rezillik olur bastım 18.5 orana gelir alırız 5k paramızıCek baska siteye yatir puhhaa
Sonra dede de iade ediyor galiba puhhaaEnişte genelde yazmıosa arkada dedeye farm atıyordur
Bide gelip şuraya hepimizi cart ettirse ya 50 betten max winEnişte genelde yazmıosa arkada dedeye farm atıyordur
Zaten çoğu sitede yok diye biliyorum bendeYokmuş sınır onunla kim uğraşcak 250 yatırırken utanmıştık şimdi geri çekerken utanır insan bide o çekimi beklicez rezillik olur bastım 18.5 orana gelir alırız 5k paramızı