- 16,122
- 17,918
- 113
Fedom 5 k yapmadan bitirme
Hayaller hayaller puabaŞu alıntı yaptığın yazım varya gerçekleşti o golden sonra gol olmadı yattık bazen yazdımız şeyler oluyor bilerek yazmak lazım puahaha
Galata kulesindeEnessssss nerdesin lowww 🤔🥲🥲
Erhanın hayaller benim hayallerle birlikte uzay boşluğundaki yerini aldıErhanın hayaller gitti desene
Düzeleceğiz inşallahErhanın hayaller benim hayallerle birlikte uzay boşluğundaki yerini aldı
Selametle dostumBen yatıyorum iş var yarın bu saatlerde doğum günü bonuslarını kovalıcam şimdiden heyecan bastı uykumdan olmadan uyuyaım hadi görüşürüz
Yarin atarsa doğan güneş sen fazla yorma kendini artik seni pamuklara sarmamiz lazim puabaBen yatıyorum iş var yarın bu saatlerde doğum günü bonuslarını kovalıcam şimdiden heyecan bastı uykumdan olmadan uyuyaım hadi görüşürüz
Erhan Beşiktaş son kaleYarin atarsa doğan güneş sen fazla yorma kendini artik seni pamuklara sarmamiz lazim puaba
En güvendiğim adam valla yaparsa besiktas yapar zaten gerisi tras köpüğü puahahErhan Beşiktaş son kale
Eyvallah dost birini aldık kaldı iki golEn güvendiğim adam valla yaparsa besiktas yapar zaten gerisi tras köpüğü puahah
Hadi bakalim devamı da gelsin dostEyvallah dost birini aldık kaldı iki gol
Evet gördüm bizim yönetim kovaladı serdar yine iyi bak anında kovduBesiktas teknik direktör gitti puahah
Maçtan önce Aile gibiyiz dedi gecesine adam kovuldu şaka gibi ülkeyizEvet gördüm bizim yönetim kovaladı serdar yine iyi bak anında kovdu
Halen vuramadiniz mi parayı gittim geldim halen rol yapiyonuz😀Eyvallah dost birini aldık kaldı iki gol
Biz Acemiyiz sahaları sana bırakıyoruzHalen vuramadiniz mi parayı gittim geldim halen rol yapiyonuz😀
Baska çaresi yoktu ki siz yine benfica takımına elendiniz bizim elendigimiz takim kim ben tanımıyorum sahsenEvet gördüm bizim yönetim kovaladı serdar yine iyi bak anında kovdu