- 16,127
- 17,928
- 113
Mülayim İşler kesat forumda Besıktas harici başarılı rolcü yokHalen vuramadiniz mi parayı gittim geldim halen rol yapiyonuz😀
Mülayim İşler kesat forumda Besıktas harici başarılı rolcü yokHalen vuramadiniz mi parayı gittim geldim halen rol yapiyonuz😀
Köy takımıBaska çaresi yoktu ki siz yine benfica takımına elendiniz bizim elendigimiz takim kim ben tanımıyorum sahsen
11 kisiye 200 destek çıktı dostumuz rolde 200 liraya yapıldı zaten fakir işiHalen vuramadiniz mi parayı gittim geldim halen rol yapiyonuz😀
İşlerim vardı biraz misafirlerim vardı dönecem sahalara geri😀Biz Acemiyiz sahaları sana bırakıyoruz
Dağıtım bitti mi11 kisiye 200 destek çıktı dostumuz rolde 200 liraya yapıldı zaten fakir işi
Çıkar bir yiğit elbet 🤷Mülayim İşler kesat forumda Besıktas harici başarılı rolcü yok
Oooo tebrikler 👏 👏11 kisiye 200 destek çıktı dostumuz rolde 200 liraya yapıldı zaten fakir işi
Sonra dağıtım mıTek maça kaldik en sevdiğim
Biri vardı 15 k kazandı iyilik akımı konusunda vardı 4 kişiye ödül atacaktı noldu ona bende vardım atmadiTek maça kaldik en sevdiğim
Bilmiyorum ki iylik akımına hiç uğramiyorum benBiri vardı 15 k kazandı iyilik akımı konusunda vardı 4 kişiye ödül atacaktı noldu ona bende vardım atmadi
Yine aynı mentalite @Beşiktaş 😂İlk adımı gecebilirsek gerisi çorap söküğü![]()
Evet sana özel dagitacakSonra dağıtım mı