- 24,358
- 22,962
- 113
Gecmis olsun dostOğlum bugün bademcik ameliyatı oldu hastanedeydm gardasm smdi de müsade sabah taburcu olacak inşallah 🙏🧿
Gecmis olsun dostOğlum bugün bademcik ameliyatı oldu hastanedeydm gardasm smdi de müsade sabah taburcu olacak inşallah 🙏🧿
Çok atesleniyordu bizde öyle yaptık ferom Amin saolasn 🙏Allah şifa versin dost aldırmak iyidir ya yoksa çocuklar sürekli hastalanıyor
Bademcıgın olmuyoBademcik alidirnca noluyre
La sen degilsin işte manyak 😀Bu konuda ben attim ama trip puahaha ama sıfırın sıfrini yaşıyorum buna rağmen yinede yanlış yaptım kimse kimseye bir kuruş bile vermek zorunda değil burda
Saolasin gardasm 🙏Geçmiş olsun bu arada dost Allah şifa versin
Kanka kimseyi memnun edemezsin bu hayatta hele bu forumda aman amanValla sen trip atsan gam yemem hakkıdır derim, hak da veririm. Lakin adam günde 20 tane rol açtı bak abartısız diyorum, bı kez bile görmedi beni , buna rağmen bı kaç kez ödül atmisligim oldu ona ama yok yine yaranamadik
Saol erhom.🙏Gecmis olsun dost
Trump boşanmadi mi hala aqBademcıgın olmuyo
@fearjr1992 miVallahi insanlari anlamak zor, bugünde bir arkadaş geldi benim adım niye yok yaptı. Niye olsun kardeşim, günde 20 tane rol açtığın zamn oldu bir kez bile benim adımı zikretmedin ben lafını bile etmedim, adam ilk fırsatta geldi trip atıp çekti gitti
2.cı aldıTrump boşanmadi mi hala aq
İade mi oldu2.cı aldı
Kanka sen rahatsiz mısın milleti niye etiketleyip adamın konusunu bok etmeye çalışıyorsun
Kım oldugunu cozmeye calısıyorum kupon atmadı dahaKanka sen rahatsiz mısın milleti niye etiketleyip adamın konusunu bok etmeye çalışıyorsun
Yeni mi anladın rahatsız olduğunu aqKanka sen rahatsiz mısın milleti niye etiketleyip adamın konusunu bok etmeye çalışıyorsun
Direk konuya gidip baksan daha çabuk sonuca ulaşirdinKım oldugunu cozmeye calısıyorum kupon atmadı daha
Fearjiyle yaşandı diyalog kankaBu konuda ben attim ama trip puahaha ama sıfırın sıfrini yaşıyorum buna rağmen yinede yanlış yaptım kimse kimseye bir kuruş bile vermek zorunda değil burda
GünaydınKanka sen rahatsiz mısın milleti niye etiketleyip adamın konusunu bok etmeye çalışıyorsun
Sende ban yemistin diğer gunu ben yedim az biraz sakinles amaKım oldugunu cozmeye calısıyorum kupon atmadı daha
At artık kuponu 😂Fearjiyle yaşandı diyalog kanka
Roll ne zaman açıcanSende ban yemistin diğer gunu ben yedim az biraz sakinles ama