- 39,704
- 38,479
- 113
Ben konuda değildim uyuyordum ben biliyorum siz konudaydiniz nasıl bilmiyorsunuzFearjiyle yaşandı diyalog kanka
Ben konuda değildim uyuyordum ben biliyorum siz konudaydiniz nasıl bilmiyorsunuzFearjiyle yaşandı diyalog kanka
Bendim @Metings1905 ben 😂😂😂Direk konuya gidip baksan daha çabuk sonuca ulaşirdin
Paratime geçmedi para dost bekliyorum valla titriyorum. BendeAt artık kuponu 😂
Kucukken besıkten dustumYeni mi anladın rahatsız olduğunu aq
Valla dostum sorma aylardır çok kötü şansızlık varO değilde ne eski günleri özledik dost 50 k kupona basıp 20 k dagittigin günlerin videolarını şimdi çekirdek kola eşliğinde izliyoruz
Ne günaydin la saat gece yarısı kardeşimGünaydın![]()
Yanlis tartışma ama fearjFearjiyle yaşandı diyalog kanka
Paratime geçsin para acarim birazdanRoll ne zaman açıcan
Gecmis olsin acil şifalarOğlum bugün bademcik ameliyatı oldu hastanedeydm gardasm smdi de müsade sabah taburcu olacak inşallah 🙏🧿
Neden Bundesliga anlatsana birazKucukken besıkten dustum
Saol Sinan'ım 🙏🥰Gecmis olsin acil şifalar
Sen geç uyanıyorsun o yüzdenNe günaydin la saat gece yarısı kardeşim
İnşallah dost bu trendeki tüm yolcular aynıyız aslında toparlamak lazimValla dostum sorma aylardır çok kötü şansızlık var
Birde talihsiz durumlar yaşadık yola koyacağız inşallah yine eski günlerdeki gibi basıp dağıtırız inşallah
Orda saatler ileride 😂Ne günaydin la saat gece yarısı kardeşim
Hadi abi çok geç oldu az önce kapı ile konuştum o derece kötüymYanlis tartışma ama fearj
Paratime geçsin para acarim birazdan
Bırak şimdi geceyi gündüzü kasa durumu nasıl kasaSen geç uyanıyorsun o yüzden![]()
Ne dedinHadi abi çok geç oldu az önce kapı ile konuştum o derece kötüym
Para bugün olmaz yarın olur Rabbım aile huzuru sağlık versinİnşallah dost bu trendeki tüm yolcular aynıyız aslında toparlamak lazim
Aramızda en rahat adam sensin aslında borcun yok bir kere rol olmasada idare etmen lazım benceHadi abi çok geç oldu az önce kapı ile konuştum o derece kötüym
Kasa yok boşBırak şimdi geceyi gündüzü kasa durumu nasıl kasa
Roll yok muNe dedin