- 39,704
- 38,479
- 113
Paratimde sorun mu var beyler diyeceğim herkes parasız ne bilsin
şimdiye geçmesi lazımdı ama
Allah ıslah etmesin seni beKasa yok boş![]()
Peçete mi aldın eve dantelliKasa yok boş![]()
HddhhujıooParatimde sorun mu var beyler diyeceğim herkes parasız ne bilsinşimdiye geçmesi lazımdı ama
Edemiyorum anlasana artık şimdi de çeşme ye bağırdım çok ses çıkarıyor diyeAramızda en rahat adam sensin aslında borcun yok bir kere rol olmasada idare etmen lazım bence
Benimde gecmedi bende bekliyorum dostParatimde sorun mu var beyler diyeceğim herkes parasız ne bilsinşimdiye geçmesi lazımdı ama
HahhahParatimde sorun mu var beyler diyeceğim herkes parasız ne bilsinşimdiye geçmesi lazımdı ama
Senin kasa ne durumdaAllah ıslah etmesin seni be
Çeşmeyi kapat ses çıkmaz puhahaEdemiyorum anlasana artık şimdi de çeşme ye bağırdım çok ses çıkarıyor diye
00000Senin kasa ne durumda![]()
Erhan senin geçmemesi daha iyi ne kadsr çok geç geçerse kaybetmen o kadar geç olur kardeşim : ))))Benimde gecmedi bende bekliyorum dost
İki tür kasa var hangisiSenin kasa ne durumda![]()
O zaman normal sorun bende değil..bende değil hah geldi yazarkenBenimde gecmedi bende bekliyorum dost
Kanka iki sitem ettik tartışıcaz sandılar sanırım hahaha 🤣🤣🤣Kanka sen rahatsiz mısın milleti niye etiketleyip adamın konusunu bok etmeye çalışıyorsun
Ağlıyorum ben bu kaybettiğim paraları bir günde geri alırım dost bizde derinizErhan senin geçmemesi daha iyi ne kadsr çok geç geçerse kaybetmen o kadar geç olur kardeşim : ))))
Abi bol şans ne oldu bu konu yeni işten çıktım ayıkamadım Paratim felan 🤣🤣Paratimde sorun mu var beyler diyeceğim herkes parasız ne bilsinşimdiye geçmesi lazımdı ama
@Metings1905 kalsa elimize bıçak verir vurun birbirinizi derKanka iki sitem ettik tartışıcaz sandılar sanırım hahaha 🤣🤣🤣
Erhan bir gün vuracaksın bu parayı senAğlıyorum ben bu kaybettiğim paraları bir günde geri alırım dost bizde deriniz
Benim gelmedi de ama senin 20 dakika oldu benimde 5 10 dakikaya gelir o zamanO zaman normal sorun bende değil..bende değil hah geldi yazarken