Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Beşiktaş / Kasa 500 Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,531
12,742
113
Vallahi insanlari anlamak zor, bugünde bir arkadaş geldi benim adım niye yok yaptı. Niye olsun kardeşim, günde 20 tane rol açtığın zamn oldu bir kez bile benim adımı zikretmedin ben lafını bile etmedim, adam ilk fırsatta geldi trip atıp çekti gitti

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,367
22,286
113
Erhan ve Beşiktaş harici kimse dm atmasın @vurucu999 ya
Adam gönlünden 2 kişi seçmiş onlar kazanırsa bizi de görürler zaten
Adam kredi kartından çekip yatırıp kazanmış 16 k cokta büyük bir rakam değil
Kimseyi kırmamak için de genelde değil özelden yazmış olduktan sonra dağıtım yapıyor zaten güzelce rol olsun konu kapanmasın
Hangı tur davalara bakıyoesunuz avukat beey 😀

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,573
38,388
113
Kimseyi kırmamak için de genelde değil özelden yazmış olduktan sonra dağıtım yapıyor zaten güzelce rol olsun konu kapanmasın
İşte bu bakış açınızı değiştirin biraz dostlar kalbi sakat olmasın....

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,486
6,539
113
Tşk ederim dostum sağol varol, beni biliyorrsunuz zatenn ben elimden geldiği kadar kimseyi geri cevirmiyorum. Cansiniz

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,511
9,813
113
Vallahi insanlari anlamak zor, bugünde bir arkadaş geldi benim adım niye yok yaptı. Niye olsun kardeşim, günde 20 tane rol açtığın zamn oldu bir kez bile benim adımı zikretmedin ben lafını bile etmedim, adam ilk fırsatta geldi trip atıp çekti gitti
Benm adim niye yoktu gaddar 😂😂😂

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,249
22,823
113
Kankam seninle benim muhabbetim ayrı biliyorsun, birşey olduğu zaman dmden yaz bana yani. Ben sana kaç kere dedim ne zaman birşeye ihtiyacın olsa çekinme diye. Benlik sıkıntı yok, cevap vermiyorsun derken çok kişi yazdı arada kaynamış kusura bakma. Çekim gelsin sana zaten yazicam benn cansin
Zaten seni sevdigim için ole konuştum hani sen bizi görmezden gelmezsin onu biliyorum da iste kendimi sıkıntıya soktum bu aralar kusura bakma dost

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,649
17,744
113
Yani bizde Dünya kadar iyilik yaptık kimse halimizi hatrimizi sormuyor biz de mi trip atalım yaaaaaa

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,249
22,823
113
Yani bizde Dünya kadar iyilik yaptık kimse halimizi hatrimizi sormuyor biz de mi trip atalım yaaaaaa
Ba
Ben trip attim lafım bana mi abi ciddi soruyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...