http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Beşiktaş / Kasa 500 Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,596
11,178
113
Ben dm den yazmıyorum kimseye mulayim in konusunda etiket attim cvp vermedin dost ne bilim Beşiktaşa tek yaptıracan zannettim bide durumlar hiç iyi değil maalesef
Başarırsan 25 tl dahi olsa bana atarmısın roll açmadan gözlerimi yummak istemiyorum:)

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
43,112
42,175
113
Ben dm den yazmıyorum kimseye mulayim in konusunda etiket attim cvp vermedin dost ne bilim Beşiktaşa tek yaptıracan zannettim bide durumlar hiç iyi değil maalesef
Öyle bile olsa dost biz buradayız Allen eder gullem eder basariri o parayı dostlarimizla paylaşırız sen sakin ol ölmedik daha

vurucu999

See you in another life brother
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,188
9,478
113
Kankam seninle benim muhabbetim ayrı biliyorsun, birşey olduğu zaman dmden yaz bana yani. Ben sana kaç kere dedim ne zaman birşeye ihtiyacın olsa çekinme diye. Benlik sıkıntı yok, cevap vermiyorsun derken çok kişi yazdı arada kaynamış kusura bakma. Çekim gelsin sana zaten yazicam benn cansin

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,325
19,276
113
Erhan ve Beşiktaş harici kimse dm atmasın @vurucu999 ya
Adam gönlünden 2 kişi seçmiş onlar kazanırsa bizi de görürler zaten
Adam kredi kartından çekip yatırıp kazanmış 16 k cokta büyük bir rakam değil
Kimseyi kırmamak için de genelde değil özelden yazmış olduktan sonra dağıtım yapıyor zaten güzelce rol olsun konu kapanmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...