Delik deşik dolaşıyoruzSadece cepse delık olan bsey olmaz 😀
Delik deşik dolaşıyoruzSadece cepse delık olan bsey olmaz 😀
İyi gecelerBen bugün vurucudan rol bakiyesi alamadimsa demekki benim yanlışım olmus bu forum da 40 yıl daha kalsam yinede burayi çözemem iyi geceler herkese
Önce bir sakin ol Erhan kardeşim. Niye herkes böyle tripli anlamıyorumBen bugün vurucudan rol bakiyesi alamadimsa demekki benim yanlışım olmus bu forum da 40 yıl daha kalsam yinede burayi çözemem iyi geceler herkese
Haklı isyanBen bugün vurucudan rol bakiyesi alamadimsa demekki benim yanlışım olmus bu forum da 40 yıl daha kalsam yinede burayi çözemem iyi geceler herkese
Millet kurumuş kaç gündür oneanÖnce bir sakin ol Erhan kardeşim. Niye herkes böyle tripli anlamıyorum
Kazanırsan bole bu ıslerÖnce bir sakin ol Erhan kardeşim. Niye herkes böyle tripli anlamıyorum
Iyı geceler
Dost sakin ya adamın günahını alma adam direk seni yazdı zatenBen bugün vurucudan rol bakiyesi alamadimsa demekki benim yanlışım olmus bu forum da 40 yıl daha kalsam yinede burayi çözemem iyi geceler herkese
Sıkma canını gelir geri erhan duygusal biri
Ben dm den yazmıyorum kimseye mulayim in konusunda etiket attim cvp vermedin dost ne bilim Beşiktaşa tek yaptıracan zannettim bide durumlar hiç iyi değil maalesef
Başarırsan 25 tl dahi olsa bana atarmısın roll açmadan gözlerimi yummak istemiyorumBen dm den yazmıyorum kimseye mulayim in konusunda etiket attim cvp vermedin dost ne bilim Beşiktaşa tek yaptıracan zannettim bide durumlar hiç iyi değil maalesef
Öyle bile olsa dost biz buradayız Allen eder gullem eder basariri o parayı dostlarimizla paylaşırız sen sakin ol ölmedik dahaBen dm den yazmıyorum kimseye mulayim in konusunda etiket attim cvp vermedin dost ne bilim Beşiktaşa tek yaptıracan zannettim bide durumlar hiç iyi değil maalesef
Hahaha meto ya 😂😂Ben bugün vurucudan rol bakiyesi alamadimsa demekki benim yanlışım olmus bu forum da 40 yıl daha kalsam yinede burayi çözemem iyi geceler herkese
Kimsenin iyi değilBen dm den yazmıyorum kimseye mulayim in konusunda etiket attim cvp vermedin dost ne bilim Beşiktaşa tek yaptıracan zannettim bide durumlar hiç iyi değil maalesef
Peçete etkisi buBaşarırsan 25 tl dahi olsa bana atarmısın roll açmadan gözlerimi yummak istemiyorum![]()
Kankam seninle benim muhabbetim ayrı biliyorsun, birşey olduğu zaman dmden yaz bana yani. Ben sana kaç kere dedim ne zaman birşeye ihtiyacın olsa çekinme diye. Benlik sıkıntı yok, cevap vermiyorsun derken çok kişi yazdı arada kaynamış kusura bakma. Çekim gelsin sana zaten yazicam benn cansinBen dm den yazmıyorum kimseye mulayim in konusunda etiket attim cvp vermedin dost ne bilim Beşiktaşa tek yaptıracan zannettim bide durumlar hiç iyi değil maalesef