- 12,560
- 12,801
- 113
Makyak misin olum sende konudaydin görmedin mi kim trip atıp gittiBa
Ben trip attim lafım bana mi abi ciddi soruyorum
Makyak misin olum sende konudaydin görmedin mi kim trip atıp gittiBa
Geçmiş olsunOğlum bugün bademcik ameliyatı oldu hastanedeydm gardasm smdi de müsade sabah taburcu olacak inşallah 🙏🧿
Gel çabukEvet beyler konu dağılmasın paramız geldi siteye atım geliyorum hedef başarmak
Adet olmus bugun erhanMakyak misin olum sende konudaydin görmedin mi kim trip atıp gitti
Çok geçmiş olsun dostum, iyiyse durumu yeğenimizin gerisi önemli degilOğlum bugün bademcik ameliyatı oldu hastanedeydm gardasm smdi de müsade sabah taburcu olacak inşallah 🙏🧿
Saol hakanGeçmiş olsun
Gecmıs olsunOğlum bugün bademcik ameliyatı oldu hastanedeydm gardasm smdi de müsade sabah taburcu olacak inşallah 🙏🧿
Kanka ay başına da 1 hafta var daha amaBa
Bu konuda ben attim ama trip puahaha ama sıfırın sıfrini yaşıyorum buna rağmen yinede yanlış yaptım kimse kimseye bir kuruş bile vermek zorunda değil burdaMakyak misin olum sende konudaydin görmedin mi kim trip atıp gitti
Hamd olsun hanımla vardiya değiştik ben bekliyorum onu eve gönderdim çok şükür iyi şükürler olsn 🙏Çok geçmiş olsun dostum, iyiyse durumu yeğenimizin gerisi önemli degil
Geçmiş olsun dostOğlum bugün bademcik ameliyatı oldu hastanedeydm gardasm smdi de müsade sabah taburcu olacak inşallah 🙏🧿
Çalışan için geçerli çalışıyormuyuz sankiKanka ay başına da 1 hafta var daha ama
Saol metinimGecmıs olsun
Saol baverim 🙏Geçmiş olsun dost
Allah şifa versin dost aldırmak iyidir ya yoksa çocuklar sürekli hastalanıyorOğlum bugün bademcik ameliyatı oldu hastanedeydm gardasm smdi de müsade sabah taburcu olacak inşallah 🙏🧿
Valla sen trip atsan gam yemem hakkıdır derim, hak da veririm. Lakin adam günde 20 tane rol açtı bak abartısız diyorum, bı kez bile görmedi beni , buna rağmen bı kaç kez ödül atmisligim oldu ona ama yok yine yaranamadikYani bizde Dünya kadar iyilik yaptık kimse halimizi hatrimizi sormuyor biz de mi trip atalım yaaaaaa
Geçmiş olsun bu arada dost Allah şifa versinOğlum bugün bademcik ameliyatı oldu hastanedeydm gardasm smdi de müsade sabah taburcu olacak inşallah 🙏🧿
Bademcik alidirnca noluyreAllah şifa versin dost aldırmak iyidir ya yoksa çocuklar sürekli hastalanıyor
Cok şükür gardasimHamd olsun hanımla vardiya değiştik ben bekliyorum onu eve gönderdim çok şükür iyi şükürler olsn 🙏