- 85,869
- 30,252
- 113
Dewamı yokmuAdamlar 40 TL için elinde olsa yaşadığım yere gelecek 40 TL mi ver diye
Dewamı yokmuAdamlar 40 TL için elinde olsa yaşadığım yere gelecek 40 TL mi ver diye
3k olunca ne oluyor 😂Mesaj abi 3 bin işte
Dağa taşa attırsaymış keşke babası Doğmasaymış awAdamlar 40 TL için elinde olsa yaşadığım yere gelecek 40 TL mi ver diye
Çok mu eğlenceli 😂Dewamı yokmu
Bu rollden role katılan seven değilmi 24 saat forumdaydi bir aralar burada olmama sebebi ban yemesiymis galibaAdamlar 40 TL için elinde olsa yaşadığım yere gelecek 40 TL mi ver diye
Baska forum muhabbetını bıldırmıs heral markey suresız yedı banı . Devamı vardır ben severım boyle ss leroÇok mu eğlenceli 😂
Yok o değilde ne oldu ona görünmüyor 😂 adamı bı ifşa ettin ekmeğinden oldu çocuk 😂Benim sevgilim ,aşkım pehlivan olabilir mi onu diyen
Kimmiş ki bu pehlivan kaçırdık olanlarıYok o değilde ne oldu ona görünmüyor 😂 adamı bı ifşa ettin ekmeğinden oldu çocuk 😂
Ne kadar güzel hobilerin var senin 😂Baska forum muhabbetını bıldırmıs heral markey suresız yedı banı . Devamı vardır ben severım boyle ss lero
Kanka ben forumda herkesle arayı iyi tutmaya çalışıyorum. Eskiden çok aşırı aktiftim. Forumdaki en çok mesajı olan 20 sinin 18 i beni sever,sayar sagolsunlar. Ben de aynı . Çoğuna rollinglerden kazandığımda ekstra atıyorum. Ama bunu gören çapulcular diyeyim saflığımızı ,iyimserliğimizi kötüye kullanıyorlar. Yani delikanlı olduğu kadar ,çürükler de bulabiliyorSeni niye hiç normal bı insan bulmuyor la 😂
2 yillik aşkı Emre'nin 😂Kimmiş ki bu pehlivan kaçırdık olanları
Sayesinde 6 ay sonra foruma girdik . Yeter ki kafam ağrımasınBaska forum muhabbetını bıldırmıs heral markey suresız yedı banı . Devamı vardır ben severım boyle ss lero
Yunus Emre'nin mi 🤣 Pembeyle2 yillik aşkı Emre'nin 😂
Ondan şüphem yok dost benim iyi niyetimide öldürdüler 😂 ikimizi beraber gomsunler 😂Kanka ben forumda herkesle arayı iyi tutmaya çalışıyorum. Eskiden çok aşırı aktiftim. Forumdaki en çok mesajı olan 20 sinin 18 i beni sever,sayar sagolsunlar. Ben de aynı . Çoğuna rollinglerden kazandığımda ekstra atıyorum. Ama bunu gören çapulcular diyeyim saflığımızı ,iyimserliğimizi kötüye kullanıyorlar. Yani delikanlı olduğu kadar ,çürükler de bulabiliyor
Yunus Emre kim aw evliyayi mi diyor reco acaba 😂Yunus Emre'nin mi 🤣 Pembeyle
Profilinde sana küfür etmişti ya sonra kayboldu 😂Harbi benim Pehlivan abimi gören var mı kayboldu Adam :\
Dost gel anlaşalım. Ben kimseyi elleyemedim. Dolandırmak nasıl bir his bilmek istiyorum . Bana 1-2 k at da dolandırayım seni . Bu hikayede yanan sen ol 🤣Ondan şüphem yok dost benim iyi niyetimide öldürdüler 😂 ikimizi beraber gomsunler 😂