http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Beşiktaş / Kasa 50 Hedef 500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,503
24,920
113
Seni niye hiç normal bı insan bulmuyor la 😂
Kanka ben forumda herkesle arayı iyi tutmaya çalışıyorum. Eskiden çok aşırı aktiftim. Forumdaki en çok mesajı olan 20 sinin 18 i beni sever,sayar sagolsunlar. Ben de aynı . Çoğuna rollinglerden kazandığımda ekstra atıyorum. Ama bunu gören çapulcular diyeyim saflığımızı ,iyimserliğimizi kötüye kullanıyorlar. Yani delikanlı olduğu kadar ,çürükler de bulabiliyor

NonStopp

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,269
9,687
113
Kanka ben forumda herkesle arayı iyi tutmaya çalışıyorum. Eskiden çok aşırı aktiftim. Forumdaki en çok mesajı olan 20 sinin 18 i beni sever,sayar sagolsunlar. Ben de aynı . Çoğuna rollinglerden kazandığımda ekstra atıyorum. Ama bunu gören çapulcular diyeyim saflığımızı ,iyimserliğimizi kötüye kullanıyorlar. Yani delikanlı olduğu kadar ,çürükler de bulabiliyor
Ondan şüphem yok dost benim iyi niyetimide öldürdüler 😂 ikimizi beraber gomsunler 😂

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,262
113
Ben gidip çarklardan pas hakkımı alim tadım tuzum kaçtı

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,503
24,920
113
Ondan şüphem yok dost benim iyi niyetimide öldürdüler 😂 ikimizi beraber gomsunler 😂
Dost gel anlaşalım. Ben kimseyi elleyemedim. Dolandırmak nasıl bir his bilmek istiyorum . Bana 1-2 k at da dolandırayım seni . Bu hikayede yanan sen ol 🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...