- 85,815
- 30,243
- 113
Dagıtım bnce ben roll yapmam
tıpster R dınlenıyo
Hiç fark yapmaz3 kişiye 50 mi atayım birine rol mu yaptırayım
+1Hiç fark yapmaz
Mal bu tucker
Kardo bundan sonra 3 kişiden fazlasına bişey atmama kararı aldım soguttular iyice geçen gün de konuştuk yaHem birine roll yaptırıp hem 3 kişi 50 yapamıyor muyuz kutsal aliveli
Geçen gün 2 kişi bide PM den sovdu o yüzden ödüllü diye bile paylasmiyorum kuponlariKardo bundan sonra 3 kişiden fazlasına bişey atmama kararı aldım soguttular iyice geçen gün de konuştuk ya
Oha kım onlar tanıyozmuGeçen gün 2 kişi bide PM den sovdu o yüzden ödüllü diye bile paylasmiyorum kuponlari
Bizden değildirOha kım onlar tanıyozmu
Aktıflerden mı onu merak ettımBizden değildir
Kansız heriflerGeçen gün 2 kişi bide PM den sovdu o yüzden ödüllü diye bile paylasmiyorum kuponlari
Onların aw burdan sana bişey olmasınGeçen gün 2 kişi bide PM den sovdu o yüzden ödüllü diye bile paylasmiyorum kuponlari
İsme gerek yok ya hem borç istiyor hem küfür ediyor awOha kım onlar tanıyozmu
Ben bugün totemci rolünde olduğumdan aklıma bile gelmedi . Kafana göre takıl. Haklı sebeplerKardo bundan sonra 3 kişiden fazlasına bişey atmama kararı aldım soguttular iyice geçen gün de konuştuk ya
Hatırlatıp moralimi bozmaMal bu tucker
BeraberOnların aw burdan sana bişey olmasın
Bıldır yonetıme gec takma hıcİsme gerek yok ya hem borç istiyor hem küfür ediyor aw
Bugünde biri bana wakonun konuya sövmüş bende sövme dedim dmden iyi kaydırmış bana Shellac yazınca götü tutuştu ibneninBıldır yonetıme gec takma hıc
Mıllet delırmıs yaBugünde biri bana wakonun konuya sövmüş bende sövme dedim dmden iyi kaydırmış bana Shellac yazınca götü tutuştu ibnenin