http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Beşiktaş / Kasa 50 Hedef 500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,513
24,929
113
Yaw enişte kaç kişi yaziyor şans parası diye birini bile raporlamiyorum cevap bile vermiyorum o kadar cokki
Hep aynı gecenlerde Seven diye kullanıcı vardi. Rollingi biraz takip etti . Ortasında banlandi . Ödül hakkı gitti . Dağıtım bitti . Bana arkadaşına yazdırmış . Ödül hakkı var mıymış diye . 2 gün sonra bu sefer kendi geldi . Konuşmaları atayım. Ayıptır uğraşmak istemedim

NonStopp

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,269
9,687
113
Geçen gün biri anneme ilaç alacam diye yazmış
Başka bi chat forumunda gördüm sigara parasına totem yapıyordu ne diyecen bu adama aw yalan ağızlarına yuva yapmış 😂

NonStopp

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,269
9,687
113
Hep aynı gecenlerde Seven diye kullanıcı vardi. Rollingi biraz takip etti . Ortasında banlandi . Ödül hakkı gitti . Dağıtım bitti . Bana arkadaşına yazdırmış . Ödül hakkı var mıymış diye . 2 gün sonra bu sefer kendi geldi . Konuşmaları atayım. Ayıptır uğraşmak istemedim
Erkek ya deseydin 😂

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
85,815
30,243
113
Yollasana

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,513
24,929
113
Adamlar 40 TL için elinde olsa yaşadığım yere gelecek 40 TL mi ver diye

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...