Banada sovmustuler zamanında 😁 hey Allahım onları bulup gotune sokcan şans parasiniGeçen gün 2 kişi bide PM den sovdu o yüzden ödüllü diye bile paylasmiyorum kuponlari
Banada sovmustuler zamanında 😁 hey Allahım onları bulup gotune sokcan şans parasiniGeçen gün 2 kişi bide PM den sovdu o yüzden ödüllü diye bile paylasmiyorum kuponlari
Karşıma geçse abi abi diyecek adamlar klavyeden konuşuyor işte takma sallaBugünde biri bana wakonun konuya sövmüş bende sövme dedim dmden iyi kaydırmış bana Shellac yazınca götü tutuştu ibnenin
Kesene bereketŞu Meksika ve Barbados ligi iy bitsin çekim verecem beyler gelince 3 kişiye atarim
Yaw enişte kaç kişi yaziyor şans parası diye birini bile raporlamiyorum cevap bile vermiyorum o kadar cokkiBanada sovmustuler zamanında 😁 hey Allahım onları bulup gotune sokcan şans parasini
Buluruz istersen teknoloji ilerledi 🤔Karşıma geçse abi abi diyecek adamlar klavyeden konuşuyor işte takma salla
Ne gerek varki kumar stresi insanları ne hale sokuyorBuluruz istersen teknoloji ilerledi 🤔
HepimizinKesene bereket
Hep aynı gecenlerde Seven diye kullanıcı vardi. Rollingi biraz takip etti . Ortasında banlandi . Ödül hakkı gitti . Dağıtım bitti . Bana arkadaşına yazdırmış . Ödül hakkı var mıymış diye . 2 gün sonra bu sefer kendi geldi . Konuşmaları atayım. Ayıptır uğraşmak istemedimYaw enişte kaç kişi yaziyor şans parası diye birini bile raporlamiyorum cevap bile vermiyorum o kadar cokki
Erkek ya deseydin 😂Hep aynı gecenlerde Seven diye kullanıcı vardi. Rollingi biraz takip etti . Ortasında banlandi . Ödül hakkı gitti . Dağıtım bitti . Bana arkadaşına yazdırmış . Ödül hakkı var mıymış diye . 2 gün sonra bu sefer kendi geldi . Konuşmaları atayım. Ayıptır uğraşmak istemedim
Yalan milletin ağzına sakız oldu bu forumda dost sallamamak lazımGeçen gün biri anneme ilaç alacam diye yazmış
Başka bi chat forumunda gördüm sigara parasına totem yapıyordu ne diyecen bu adama aw yalan ağızlarına yuva yapmış 😂
YollasanaHep aynı gecenlerde Seven diye kullanıcı vardi. Rollingi biraz takip etti . Ortasında banlandi . Ödül hakkı gitti . Dağıtım bitti . Bana arkadaşına yazdırmış . Ödül hakkı var mıymış diye . 2 gün sonra bu sefer kendi geldi . Konuşmaları atayım. Ayıptır uğraşmak istemedim
Aynen öyle biri benden borç almış geçen gün yazmış IBAN bırakırsan borcumu odeyim diye hatırlamıyorum bile. ben sana borç olarak atmamisim dedim geçtim dürüst insanlarda var burdaYalan milletin ağzına sakız oldu bu forumda dost sallamamak lazım
3k neylaKonu 3k olur 1.01 olmaz 10.00
Adamlar 40 TL için elinde olsa yaşadığım yere gelecek 40 TL mi ver diyeHep aynı gecenlerde Seven diye kullanıcı vardi. Rollingi biraz takip etti . Ortasında banlandi . Ödül hakkı gitti . Dağıtım bitti . Bana arkadaşına yazdırmış . Ödül hakkı var mıymış diye . 2 gün sonra bu sefer kendi geldi . Konuşmaları atayım. Ayıptır uğraşmak istemedim
Erdalbakkaldır oAynen öyle biri benden borç almış geçen gün yazmış IBAN bırakırsan borcumu odeyim diye hatırlamıyorum bile. ben sana borç olarak atmamisim dedim geçtim dürüst insanlarda var burda
Mesaj abi 3 bin işte3k neyla
Seni niye hiç normal bı insan bulmuyor la 😂Adamlar 40 TL için elinde olsa yaşadığım yere gelecek 40 TL mi ver diye
Benim sevgilim ,aşkım pehlivan olabilir mi onu diyenAynen öyle biri benden borç almış geçen gün yazmış IBAN bırakırsan borcumu odeyim diye hatırlamıyorum bile. ben sana borç olarak atmamisim dedim geçtim dürüst insanlarda var burda