- 38,665
- 38,791
- 113
Biri bonfile derYarinin bankosu 3.25 köftene bak cnmEkli dosyayı görüntüle 301448
Diğeri köfte
Plastik yiyoruz 1 haftadir dost
Biri bonfile derYarinin bankosu 3.25 köftene bak cnmEkli dosyayı görüntüle 301448
Köfteci yusuf'tan mı yiyon dostBiri bonfile der
Diğeri köfte
Plastik yiyoruz 1 haftadir dost
Aynen dost ayran bedavaya geliyorKöfteci yusuf'tan mı yiyon dost
Bizim burada hayvanın kafayı kestikleri gibi tencerede dost delişısAynen dost ayran bedavaya geliyor
Şansa. Bak awEvet beyler halen beklemedeyiz
👋👍🏼Evet beyler halen beklemedeyiz
Günaydın tertipEvet beyler halen beklemedeyiz
Hayırlı olsun dayıAn itibari ile uzun uğraşlar sonucu ödememiz onaylanıp aracı kuruma sevk edilmişgelmesi yakindir
gelince ben @NashNash a atacağım beklettigim için özür dilerim ama bende ziyadesiyle yıprandım bu süreçte
tazeleriz dostAn itibari ile uzun uğraşlar sonucu ödememiz onaylanıp aracı kuruma sevk edilmişgelmesi yakindir
gelince ben @NashNash a atacağım beklettigim için özür dilerim ama bende ziyadesiyle yıprandım bu süreçte
Estağfurullah hayırlısı olsun abiAn itibari ile uzun uğraşlar sonucu ödememiz onaylanıp aracı kuruma sevk edilmişgelmesi yakindir
Hyrlı olsun krdesAn itibari ile uzun uğraşlar sonucu ödememiz onaylanıp aracı kuruma sevk edilmişgelmesi yakindir
Hayırlı olsun dostumAn itibari ile uzun uğraşlar sonucu ödememiz onaylanıp aracı kuruma sevk edilmişgelmesi yakindir
Hadi hayırlı uğurlu olsun 😂An itibari ile uzun uğraşlar sonucu ödememiz onaylanıp aracı kuruma sevk edilmişgelmesi yakindir
Nerden bulaştın bu siteye sen yapmazsın normalde hoşgeldin bonusu cezbetti galibaO değilde destekle kavga dövüş zorla aldık aracı kurumu tanimiyoruzda elimiz kolumuz bağlı AMKsovecek destek te yok