- 15,328
- 7,856
- 113
Almanya olmazsa Azerbaycan'da iş hazır dost ama Azerbaycan'a gitmem. Şirket cinsel organ gibi 3 ayda bir mayış veriyor wkAnkara beni bulsun diyorsun yani yurt dışına kaçma sevdasını bırak o zaman
Almanya olmazsa Azerbaycan'da iş hazır dost ama Azerbaycan'a gitmem. Şirket cinsel organ gibi 3 ayda bir mayış veriyor wkAnkara beni bulsun diyorsun yani yurt dışına kaçma sevdasını bırak o zaman
Bash ne dost anlamadım
Oranın ekmeğini @Penaltı dost yemişti dostBeni de atıyordun. Tenis maçlarım boşa gdiyordu dost. Yazıklar olsun
Ňashnash işteBash ne dost anlamadım![]()
Heee tamam şimdi oldu dost sağolasın
Ne dedin benim içinFrekanslar karıştı dost ben @Beşiktaş için dedim sen @nişantaşı için anladın sanırım 😁
Biz kalıp bu ülkeyi kalkindiracazAlmanya olmazsa Azerbaycan'da iş hazır dost ama Azerbaycan'a gitmem. Şirket cinsel organ gibi 3 ayda bir mayış veriyor wk
Bizden sonra yapan olmadı dostUnutmadık dost o gunleri
Uyumussundur dedim abi sabah işe gidiyorsun ya ondan dedimNe dedin benim için![]()
Doktorlar 3 beyazdan uzak durun diyor o yüzden ekmek yedirmedin bize her şey sağlığımız için teşekkürler dostOranın ekmeğini @Penaltı dost yemişti dost
Tassagi 50 kilo gelir dedikNe dedin benim için![]()
Yani diyorki naşnaş yallah arabistanaBash ne dost anlamadım![]()
3 beyazdan biri Rus mu dostDoktorlar 3 beyazdan uzak durun diyor o yüzden ekmek yedirmedin bize her şey sağlığımız için teşekkürler dost
Nbaye kasa katlamak istermisin dostNe dedin benim için![]()
Valla uyumadım da şimdi mecbur uyuyacagiz evraklar belki işlenirse çekeriz dedim ama nafile yarın görüşürüz dostlar emeğinize yüreğinize sağlık cümleten iyi gecelerUyumussundur dedim abi sabah işe gidiyorsun ya ondan dedim
Hayırlı gecelerValla uyumadım da şimdi mecbur uyuyacagiz evraklar belki işlenirse çekeriz dedim ama nafile yarın görüşürüz dostlar emeğinize yüreğinize sağlık cümleten iyi geceler
Çok emek verdik mabadımızdan oldukBiz kalıp bu ülkeyi kalkindiracaz
Gorusuruk dayı ahmoyu duyma yat uyuValla uyumadım da şimdi mecbur uyuyacagiz evraklar belki işlenirse çekeriz dedim ama nafile yarın görüşürüz dostlar emeğinize yüreğinize sağlık cümleten iyi geceler
Yok dost ilk adımda yatıyoruzNbaye kasa katlamak istermisin dost
Helal dost 3 ten önce zor yatarsin senbirak şimdi bu veda sozcukleriniValla uyumadım da şimdi mecbur uyuyacagiz evraklar belki işlenirse çekeriz dedim ama nafile yarın görüşürüz dostlar emeğinize yüreğinize sağlık cümleten iyi geceler