- 85,809
- 30,240
- 113
UymaaaaYok dost ilk adımda yatıyoruzama iddaaliysan ver bı kupon basalım
UymaaaaYok dost ilk adımda yatıyoruzama iddaaliysan ver bı kupon basalım
Enişte o kadar takildin bizle hala böyle espriler yapıyorsun valla yazık emeklerime3 beyazdan biri Rus mu dost
Hayırlı gecelerValla uyumadım da şimdi mecbur uyuyacagiz evraklar belki işlenirse çekeriz dedim ama nafile yarın görüşürüz dostlar emeğinize yüreğinize sağlık cümleten iyi geceler
Hayırlı geceler dostValla uyumadım da şimdi mecbur uyuyacagiz evraklar belki işlenirse çekeriz dedim ama nafile yarın görüşürüz dostlar emeğinize yüreğinize sağlık cümleten iyi geceler
O zaman yatıyorumGorusuruk dayı ahmoyu duyma yat uyu
Belarus dost3 beyazdan biri Rus mu dost
Yat gorme burayıO zaman yatıyorum![]()
Helal dost bunu herkes anlayamazDoktorlar 3 beyazdan uzak durun diyor o yüzden ekmek yedirmedin bize her şey sağlığımız için teşekkürler dost
Yok dost şaka yapıyorum o işlere tövbe ettim tövbemi bozardam enişte gibi dmden yazarım 😂Yok dost ilk adımda yatıyoruzama iddaaliysan ver bı kupon basalım
Valla dost site ödeme yapsaydı bitirene kadar uyumazdim ama dalarsam kaybederim sizlere mahcup oluyrum iyi ki varsınız yoksa çoktan prensese armağan etmiştimHelal dost 3 ten önce zor yatarsin senbirak şimdi bu veda sozcuklerini
Uyuma diyorUymaaaa
Prensese verirsen kimse laf edemez dost takma kafanaValla dost site ödeme yapsaydı bitirene kadar uyumazdim ama dalarsam kaybederim sizlere mahcup oluyrum iyi ki varsınız yoksa çoktan prensese armağan etmiştim![]()
Haydin selametlePrensese verirsen kimse laf edemez dost takma kafana
Fatura kesme dost kdv yi düş sana zahmetHelal dost bunu herkes anlayamaz
Tedavi ücreti 50 lirayı bi ara gönderirsin tşk
Az big bas oynamadık dost boş gelenlere alıştıkUlan Ahmet yine oltayı saldın bu defa boş geldi 😀
Bonfile sizlere ömürSize laf anlatcaz derken yaktık bonfileyi
Yarinin bankosu 3.25 köftene bak cnmOranın ekmeğini @Penaltı dost yemişti dost

Ceza sahası içinden gol olmaz oranı ne dost?Yarinin bankosu 3.25 köftene bak cnmEkli dosyayı görüntüle 301448