- 34,546
- 19,154
- 113
boşver hadi roll yapalımO değilde destekle kavga dövüş zorla aldık aracı kurumu tanimiyoruzda elimiz kolumuz bağlı AMKsovecek destek te yok
boşver hadi roll yapalımO değilde destekle kavga dövüş zorla aldık aracı kurumu tanimiyoruzda elimiz kolumuz bağlı AMKsovecek destek te yok
Nerden bulaştın bu siteye sen yapmazsın normalde hoşgeldin bonusu cezbetti galiba
Para gelemdi ki dostboşver hadi roll yapalım
Cekımı hızlı olsa sıte denenırParasızlıktan dost yüzde 200 bonus birde çevrimi basitti bunlar hep çaresizlikten
geldi sandım awGelme
Para gelemdi ki dost
Ver hadi la kirmayacagim seni 118 bakiye var bir sitede basalim gelsinboşver hadi roll yapalım
Katılıyorum dostCekımı hızlı olsa sıte denenır
site betcomuVer hadi la kirmayacagim seni 118 bakiye var bir sitede basalim gelsin
Çekimleri hızlı aslında ama sitede sağlam bakma 2 sene aktif oynadığım bir siteydi eskiden de ilk çekim muhabeti işte geriyorCekımı hızlı olsa sıte denenır
Evet betconun sahibi bizzatsite betcomu
Vbet site gelsin alsın kim alacaksa paramızı korkanin çocuğu olmazmışEvet betconun sahibi bizzat
basket de filipin liginde road - nortport maçı var bro ona çeyrek üst alEvet betconun sahibi bizzat
reisim bi dm bakarmısınVbet site gelsin alsın kim alacaksa paramızı korkanin çocuğu olmazmış
Kayıp bonusu eklemiş sağolsun geri alalım bari paramızı ver maçı al parayıVbet site gelsin alsın kim alacaksa paramızı korkanin çocuğu olmazmış
verdik yaKayıp bonusu eklemiş sağolsun geri alalım bari paramızı ver maçı al parayıverdiğin maça 118 basacagim kazancın yarışı senin yarısi benim anapara benim

burdabasket de filipin liginde road - nortport maçı var bro ona çeyrek üst al
dm bakarmısın reisKayıp bonusu eklemiş sağolsun geri alalım bari paramızı ver maçı al parayıverdiğin maça 118 basacagim kazancın yarışı senin yarısi benim anapara benim

Birinci çeyrek kapandı ikinci çeyreği alacağım dost acilsinbasket de filipin liginde road - nortport maçı var bro ona çeyrek üst al
tmm dur şu maçı oynasındm bakarmısın reis
yetişemedik aw ikiyi al tmmBirinci çeyrek kapandı ikinci çeyreği alacağım dost acilsin