- 15,328
- 7,856
- 113
Dm'de bana yazıyor fix attım ödülleri sen dağıt diyo. Mesaj atan olursa şikayet ederim haberiniz olsun. Bam çiki bam bamDayım nere gittin yav
Dm'de bana yazıyor fix attım ödülleri sen dağıt diyo. Mesaj atan olursa şikayet ederim haberiniz olsun. Bam çiki bam bamDayım nere gittin yav
NBA konusu Davos mu dostDahada gelmem davosa
Payfix yolluyoruz o zaman 😂Dm'de bana yazıyor fix attım ödülleri sen dağıt diyo. Mesaj atan olursa şikayet ederim haberiniz olsun. Bam çiki bam bam
Bu sıralar nişantaşı takılıyor dost orada cevher bulmuşKasa kim dost pardon başrol diyecektim
Valenciennesi silip davos mu yapsak dostNBA konusu Davos mu dost
Yok burası Davos dost G20 toplanmışNBA konusu Davos mu dost
Olur dost yaz bakalım yonetimeValenciennesi silip davos mu yapsak dost
20 tane Gt mu toplanmış diyon yani dost açık konusYok burası Davos dost G20 toplanmış
Hep aynı sinema dost ben uyuyorum diyip gece 5te ortaya çıkıyor son maça kaldık diyeUyumuştur bence sabah işe gidiyor![]()
ben genelkurmay, cumhurbaşkanı, başbakanınızımYok burası Davos dost G20 toplanmış
Frekanslar karıştı dost ben @Beşiktaş için dedim sen @nişantaşı için anladın sanırım 😁Hep aynı sinema dost ben uyuyorum diyip gece 5te ortaya çıkıyor son maça kaldık diye
Kuponu olan adam uyumaz
Yönetimi ele geçirdik dostOlur dost yaz bakalım yonetime
Ankara beni bulsun diyorsun yani yurt dışına kaçma sevdasını bırak o zamanben genelkurmay, cumhurbaşkanı, başbakanınızım
Beni de atıyordun. Tenis maçlarım boşa gdiyordu dost. Yazıklar olsunYönetimi ele geçirdik dost
Bi ara 3-4 tane üçerli grup yapıp kuponlarınızı oynardım dost seni hep asci55 in grubuna koyardım hakkını helal et dost
NashHazır asci55 demisken Dinyepersı dostun yeni adı ney ben bı onu bulamadım dostlar
Unutmadık dost o gunleriYönetimi ele geçirdik dost
Bi ara 3-4 tane üçerli grup yapıp kuponlarınızı oynardım dost seni hep asci55 in grubuna koyardım hakkını helal et dost