- 22,985
- 11,946
- 113
Hadi kim.aliyor roll.acalim.hemen
Sayende adminden laf yedim hemen rol parası at çabuk puaha
Şuan kasa kacUlan 500 attım bi kombin yaptım 4 ayrı onlar geldi bi daha iki ayrı kombin yaptım geldi sonra 6 lı yaptım salak gibi 250 attım kasa 3k atsana 1 k😅
Noldu daSayende adminden laf yedim hemen rol parası at çabuk puaha
Ya gelmeseydiUlan 500 attım bi kombin yaptım 4 ayrı onlar geldi bi daha iki ayrı kombin yaptım geldi sonra 6 lı yaptım salak gibi 250 attım kasa 3k atsana 1 k😅
500 ile güzel rol yaparim kasa 5k olur 5 kişiye 500 atarimUlan 500 attım bi kombin yaptım 4 ayrı onlar geldi bi daha iki ayrı kombin yaptım geldi sonra 6 lı yaptım salak gibi 250 attım kasa 3k atsana 1 k😅
Saçma sapan oynamazsan gelebilir500 ile güzel rol yaparim kasa 5k olur 5 kişiye 500 atarim
Kasa 0.24krş🤣Şuan kasa kac
Aktif kod alanına bize etiket atmış ordan yazınca daimon uyardı bizi puahaNoldu da
TebriklerUlan 500 attım bi kombin yaptım 4 ayrı onlar geldi bi daha iki ayrı kombin yaptım geldi sonra 6 lı yaptım salak gibi 250 attım kasa 3k atsana 1 k😅
Hesabınıza para geldi bekliyorum 🤣Kasa 0.24krş🤣
Cekimde kac para var sen onu sole puahahKasa 0.24krş🤣
HahahajajaKasa 0.24krş🤣
Hee aman başka bişe olmasndaAktif kod alanına bize etiket atmış ordan yazınca daimon uyardı bizi puaha
Oda iyiymisHesabınıza para geldi bekliyorum 🤣
Sacmalik luksum kalmadı kanka mulayimden bir daha 500 aldik onun 300 unu carptilar zaten son sansim olabilir buSaçma sapan oynamazsan gelebilir