- 4,647
- 2,860
- 113
Geçmiş olsun 🤣Oda ise yaramadı 500 paramız oldu 300u başkana verdik ödünç olarak adam uçtu gitti puahah mulayimden aldik konuda açamadım ayip oldu
Geçmiş olsun 🤣Oda ise yaramadı 500 paramız oldu 300u başkana verdik ödünç olarak adam uçtu gitti puahah mulayimden aldik konuda açamadım ayip oldu
Ya kanka simdi onu burda söylesem hiçbiriniz inanmazsiniz forumda bir daha 1 kuruş borc veya ödünç asla ve asla vermicemBizim başkana mı verdi. Öyleyse başkanımız mütevazi adamdır 300 ü 3000 olarak atar
@sinansrml63 @Aekrem @aSiRuH06Selamlar saygılar Çay Demle Sabastiyan Konuları kapaniyorbunu kapatmazlar en qzindan
300 zemginetmsitir onuOda ise yaramadı 500 paramız oldu 300u başkana verdik ödünç olarak adam uçtu gitti puahah mulayimden aldik konuda açamadım ayip oldu
Benimde paris 4.5 üstten yattı son para o işte ödül yanında shefield vardı 2.5 üst 7.5k veriyordu gene yelkenler suyaBu hangi site
Usta bunları niye her yere etiketliyorsun be
Boyun devrilsin hemi
Gecmis olsun sanada dost zaten alıştık bu lafi demeye daimon gibi olduk sürekli sağlık olsun diyoruz artık puahaBenimde paris 4.5 üstten yattı son para o işte ödül yanında shefield vardı 2.5 üst 7.5k veriyordu gene yelkenler suya
Banli.diye biliyorumUsta bunları niye her yere etiketliyorsun be
Bi 300 daha ister 2 saatte kesin kanka300 zemginetmsitir onu
En mantıklısı ben mesela borç vermem atarım gene ama borç vermem sonra o münakaşayı girip buralarda peşinde koş felan gerek yok giden gider biterYa kanka simdi onu burda söylesem hiçbiriniz inanmazsiniz forumda bir daha 1 kuruş borc veya ödünç asla ve asla vermicem
Bende biliyorumda niye etiketliyor acaba merak konusıBanli.diye biliyorum
Ya yok ben 300 verdim diye parayi onemsemem de adamlar artik cidden 100 200 liranın bile peşine düşmüşler neden bu kadar basit hale gelmiş bu insanlar çözemedimEn mantıklısı ben mesela borç vermem atarım gene ama borç vermem sonra o münakaşayı girip buralarda peşinde koş felan gerek yok giden gider biter
Parasızlık her yolu denettirir mesela ben çıldırıyorum ama yapçak bişey yok diyorum kafayı başka şeylere veriyorum örnek film, video felan.Ya yok ben 300 verdim diye parayi onemsemem de adamlar artik cidden 100 200 liranın bile peşine düşmüşler neden bu kadar basit hale gelmiş bu insanlar çözemedim
Hangi siteOranlar hep 1.50 üstü bana gelmiş diyor ana para çevrimi yapmadan 1.30 altı oynamamanız gerekir uyarı mahiyetinde iptal edilmiştir altta kalırmıyım kuponların hepsinin ıd lerini götüne soktum🤣😅 sustu kusura bakmayın tüm bakiyeyi çekebilirsinz dedi😅🤣😂😜😁
Hangi site laOranlar hep 1.50 üstü bana gelmiş diyor ana para çevrimi yapmadan 1.30 altı oynamamanız gerekir uyarı mahiyetinde iptal edilmiştir altta kalırmıyım kuponların hepsinin ıd lerini götüne soktum🤣😅 sustu kusura bakmayın tüm bakiyeyi çekebilirsinz dedi😅🤣😂😜😁
Yemin ederim bu forumda olduğum sure zarfında bir Allahin kuluna dm den yürüyüp para istemedim benimde sigara alacak param gün oldu olmadı ama yinede kimseden borç istemedim burdan eger çok ihtiyaç varsa 2 3 rol kovalasa bile 2 3 kuruş insanın eline geçer zatenParasızlık her yolu denettirir mesela ben çıldırıyorum ama yapçak bişey yok diyorum kafayı başka şeylere veriyorum örnek film, video felan.
Hangi site buOranlar hep 1.50 üstü bana gelmiş diyor ana para çevrimi yapmadan 1.30 altı oynamamanız gerekir uyarı mahiyetinde iptal edilmiştir altta kalırmıyım kuponların hepsinin ıd lerini götüne soktum🤣😅 sustu kusura bakmayın tüm bakiyeyi çekebilirsinz dedi😅🤣😂😜😁