Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Beşiktaş | Çay Demle Sabastiyan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,583
23,208
113
Ya kanka simdi onu burda söylesem hiçbiriniz inanmazsiniz forumda bir daha 1 kuruş borc veya ödünç asla ve asla vermicem
En mantıklısı ben mesela borç vermem atarım gene ama borç vermem sonra o münakaşayı girip buralarda peşinde koş felan gerek yok giden gider biter

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,017
22,450
113
En mantıklısı ben mesela borç vermem atarım gene ama borç vermem sonra o münakaşayı girip buralarda peşinde koş felan gerek yok giden gider biter
Ya yok ben 300 verdim diye parayi onemsemem de adamlar artik cidden 100 200 liranın bile peşine düşmüşler neden bu kadar basit hale gelmiş bu insanlar çözemedim

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,583
23,208
113
Ya yok ben 300 verdim diye parayi onemsemem de adamlar artik cidden 100 200 liranın bile peşine düşmüşler neden bu kadar basit hale gelmiş bu insanlar çözemedim
Parasızlık her yolu denettirir mesela ben çıldırıyorum ama yapçak bişey yok diyorum kafayı başka şeylere veriyorum örnek film, video felan.

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,193
1,622
113
Oranlar hep 1.50 üstü bana gelmiş diyor ana para çevrimi yapmadan 1.30 altı oynamamanız gerekir uyarı mahiyetinde iptal edilmiştir altta kalırmıyım kuponların hepsinin ıd lerini götüne soktum🤣😅 sustu kusura bakmayın tüm bakiyeyi çekebilirsinz dedi😅🤣😂😜😁

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
19,050
8,078
113
Oranlar hep 1.50 üstü bana gelmiş diyor ana para çevrimi yapmadan 1.30 altı oynamamanız gerekir uyarı mahiyetinde iptal edilmiştir altta kalırmıyım kuponların hepsinin ıd lerini götüne soktum🤣😅 sustu kusura bakmayın tüm bakiyeyi çekebilirsinz dedi😅🤣😂😜😁
Hangi site

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,973
11,940
113
Hangi site la

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,017
22,450
113
Parasızlık her yolu denettirir mesela ben çıldırıyorum ama yapçak bişey yok diyorum kafayı başka şeylere veriyorum örnek film, video felan.
Yemin ederim bu forumda olduğum sure zarfında bir Allahin kuluna dm den yürüyüp para istemedim benimde sigara alacak param gün oldu olmadı ama yinede kimseden borç istemedim burdan eger çok ihtiyaç varsa 2 3 rol kovalasa bile 2 3 kuruş insanın eline geçer zaten

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,017
22,450
113
Hangi site bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...