Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Beşiktaş | Çay Demle Sabastiyan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,992
9,421
113
Oranlar hep 1.50 üstü bana gelmiş diyor ana para çevrimi yapmadan 1.30 altı oynamamanız gerekir uyarı mahiyetinde iptal edilmiştir altta kalırmıyım kuponların hepsinin ıd lerini götüne soktum🤣😅 sustu kusura bakmayın tüm bakiyeyi çekebilirsinz dedi😅🤣😂😜😁
Vay MK 😂😂

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,583
23,208
113
Yemin ederim bu forumda olduğum sure zarfında bir Allahin kuluna dm den yürüyüp para istemedim benimde sigara alacak param gün oldu olmadı ama yinede kimseden borç istemedim burdan eger çok ihtiyaç varsa 2 3 rol kovalasa bile 2 3 kuruş insanın eline geçer zaten
Aynen öyle örneğini yaşıyorum şuan son dal sigaramı az önce içtim sabah işe giderken sigarasız gitcez ama yapçak hiç bişey yok minnet eylemeye gerek yok neyse iyi geceler dost ben kaçar işe geç kalırız felan

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,091
22,542
113
Aynen öyle örneğini yaşıyorum şuan son dal sigaramı az önce içtim sabah işe giderken sigarasız gitcez ama yapçak hiç bişey yok minnet eylemeye gerek yok neyse iyi geceler dost ben kaçar işe geç kalırız felan
İyi geceler biz kazanabilirsek sana sigara parası atariz minnetsiz ama Allah emanet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...