- 29,062

- 28,813

- 113

Ben tek seferde 270k bastigim kupon olmus kanka hayırdır puaha3k atsam ne güzel olurdu şimdi 3k atardım 1er k rol cilere🤣
Ben tek seferde 270k bastigim kupon olmus kanka hayırdır puaha3k atsam ne güzel olurdu şimdi 3k atardım 1er k rol cilere🤣
Dünkü paran uğurlu gelmişti ki 1k tin 700 dağıttık kalan 280 ni 1385 yapmıştım çekmedim kaybettim salak gibi.Hesabınıza para geldi bekliyorum 🤣
Bizde zamanında 1k bastık lafını ediyormuş🤣Ben tek seferde 270k bastigim kupon olmus kanka hayırdır puaha
Şu çekemem leriniz beni ayar ediyor🤣Dünkü paran uğurlu gelmişti ki 1k tin 700 dağıttık kalan 280 ni 1385 yapmıştım çekmedim kaybettim salak gibi.
Kim çarptı ödül harici kimseye borç vermeyinSacmalik luksum kalmadı kanka mulayimden bir daha 500 aldik onun 300 unu carptilar zaten son sansim olabilir bu
Aynen salagizŞu çekemem leriniz beni ayar ediyor🤣
A.selmSelamün aleyküm
AsSelamün aleyküm
Valla borç isteyen isteyene dmden ama bakmam ben öyle zaten vereceğinden değil de versede vermem öyle huyum tınne🤣Kim çarptı ödül harici kimseye borç vermeyin
Allah daha çok versin kardesm🧿🧿Valla borç isteyen isteyene dmden ama bakmam ben öyle zaten vereceğinden değil de versede vermem öyle huyum tınne🤣
VermeValla borç isteyen isteyene dmden ama bakmam ben öyle zaten vereceğinden değil de versede vermem öyle huyum tınne🤣
Yakında burda aminisego sego ağzımıza takıldı biride aminipablo pablo yapsınValla borç isteyen isteyene dmden ama bakmam ben öyle zaten vereceğinden değil de versede vermem öyle huyum tınne🤣
Racing club sağlam kazandırdı heralde dost
Oda ise yaramadı 500 paramız oldu 300u başkana verdik ödünç olarak adam uçtu gitti puahah mulayimden aldik konuda açamadım ayip olduRacing club sağlam kazandırdı heralde dost
En iyisiValla borç isteyen isteyene dmden ama bakmam ben öyle zaten vereceğinden değil de versede vermem öyle huyum tınne🤣
Bizim başkana mı verdi. Öyleyse başkanımız mütevazi adamdır 300 ü 3000 olarak atarOda ise yaramadı 500 paramız oldu 300u başkana verdik ödünç olarak adam uçtu gitti puahah mulayimden aldik konuda açamadım ayip oldu
Bu hangi siteDur hele çekim iptal ne sıçaçaklar acaba