Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Beşiktaş | Çay Demle Sabastiyan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,255
12,019
113
Kumar ayri bir olaydır insanın vicdanı şerefi çok ayrı bir olaydır iki kuruş para için insan insanlığını yitirmemesi lazim
Iste sorun şu ki çoğu kişi reelde rezil olmuş artik burda rezillik yaparsam pek onemli degil sonra duzeltirim dusuncesine giriyor herkeste bir suru delik açilmoş burdada açilsin çok mu psikolojisinde yani en delikanli kumarciya bile guvenme

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,015
22,447
113
Iste sorun şu ki çoğu kişi reelde rezil olmuş artik burda rezillik yaparsam pek onemli degil sonra duzeltirim dusuncesine giriyor herkeste bir suru delik açilmoş burdada açilsin çok mu psikolojisinde yani en delikanli kumarciya bile guvenme
Boşuna demiyorlar herseyin fazlası zarardır diye paran varsa oynarsın yoksa oynamazsin bu kadar basit eger kendine hakim olamıyorsan gidip tedavi olacan ama kumar içinde insanlığını yitirmicen

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,255
12,019
113
Boşuna demiyorlar herseyin fazlası zarardır diye paran varsa oynarsın yoksa oynamazsin bu kadar basit eger kendine hakim olamıyorsan gidip tedavi olacan ama kumar içinde insanlığını yitirmicen
Evet yitirmeden tedavi olunutsa kurtulur tedavi olmaddigi muddetce her gun daha çok itibarini masaya birakir biraz da arsizlasir git gide

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,015
22,447
113
Evet yitirmeden tedavi olunutsa kurtulur tedavi olmaddigi muddetce her gun daha çok itibarini masaya birakir biraz da arsizlasir git gide
Benim kuzenim var kafa gitmiş artik para almadığı bir Allahin kulu kalmamış adam resmen kafayı yemiş ben onu görükce onun yaptığı hatalara dusmucem diyorum çok kişi bu yüzden maalesef insanlığını yitiyor artik

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,255
12,019
113
Benim kuzenim var kafa gitmiş artik para almadığı bir Allahin kulu kalmamış adam resmen kafayı yemiş ben onu görükce onun yaptığı hatalara dusmucem diyorum çok kişi bu yüzden maalesef insanlığını yitiyor artik
Bak dost ben kumar oynamadan once aç kalsam da kolay kolay para kabul etmezdim kimseden oynayimca ufak ufak milletten ister olmustuk sonra dusundum oynamadan onceki halim bambasja oynadiktwn sonra cepte para yok zorluk sinir stres baktim itobar gidecek ben mucize eseri buyuk batmadan buyuk seref kaybina ugramadan biraktik bonus roll avcusi oldum dusundum ben bike ufak degisime ugramissam baskalari neker yapar neler ve kumar oynayan herkesi haydut psikopat suçlu olarak goruyom ona gore onlem aliyom kumarcinin sadece allah bir dedigine inanirim gerisi şuphe tfff

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...