- 42,892
- 11,856
- 113
Hic degismedik degismeye de niyetimiz yok en fazla kumari birakirim oyle bi degisim olur ufgBi değişmeyen sensin valla
Hic degismedik degismeye de niyetimiz yok en fazla kumari birakirim oyle bi degisim olur ufgBi değişmeyen sensin valla
Sapla sebastianBol şans beyler 3 korner lazım çıkaralım yolumuza bakalım
Tamam o zaman konu açayımSen oyna 1 adimi bakalim duruma göre dost ama burdan degil konu ac ordan devam edelim burdan yaparsak kapanır konu
Helal valla büyük para insanın eline geçerse insan değişebiliyor da senin gozun yüksekte degil amaHic degismedik degismeye de niyetimiz yok en fazla kumari birakirim oyle bi degisim olur ufg
Konu ac dost az önce shellac ta dedi rol konuları kapanir diye biz paramız yokken bostayken takılalım burdaTamam o zaman konu açayım
Yani ne yapacaz yuksegi hayat bos zaten serefimize bir sey olmasin gerisi fasa fisoHelal valla büyük para insanın eline geçerse insan değişebiliyor da senin gozun yüksekte degil ama
Bol şansBol şans beyler 3 korner lazım çıkaralım yolumuza bakalım
Konu açtım beylerBol şans
Seref cidden önemli dost burda çok seref yoksunu insan varYani ne yapacaz yuksegi hayat bos zaten serefimize bir sey olmasin gerisi fasa fiso
Malesef 🥺Seref cidden önemli dost burda çok seref yoksunu insan var
Erhan sus parayı alda gel.hadiSeref cidden önemli dost burda çok seref yoksunu insan var
Gec konuya kankaErhan sus parayı alda gel.hadi
Sende dun hata yaptın zaten dağıtım ci adam sensin millete dağıtım için para veriyorsunMalesef 🥺
Hesaptan korktuk o kadar dagitimi nasil yaparik diyeSende dun hata yaptın zaten dağıtım ci adam sensin millete dağıtım için para veriyorsun
Tm da kanka forumda artik kimin ne olduğunu sen benden daha iyi biliyorsun bak adamlar 200 lira içinde neler yapıyorlar artikHesaptan korktuk o kadar dagitimi nasil yaparik diye
Hic deme ya bundan sonra dagitim yapmiyak 🥺😃Tm da kanka forumda artik kimin ne olduğunu sen benden daha iyi biliyorsun bak adamlar 200 lira içinde neler yapıyorlar artik
Kisi sayini azalt kendin yap kankaHic deme ya bundan sonra dagitim yapmiyak 🥺😃
Doğru diyon dostum erhanKisi sayini azalt kendin yap kanka