- 38,512
- 37,369
- 113
Normal bozup TL ye çevirip banka hesabına cekHesaba nasıl çekiyorsun onu dost
Normal bozup TL ye çevirip banka hesabına cekHesaba nasıl çekiyorsun onu dost
250 o atsın 400 de bizim var 650 verelim sana yap bir rol500 atta millet nasil rol yapar görsünler dusmanlar çatlasın kanka
Afiyet olsun bana at dostKime atayım yatayım ben bi yerden daha çektik ilaç gibi oldu🤣 artık yatayım
At 500 bana yat sen gozun arkada kalmasın puhhaaKime atayım yatayım ben bi yerden daha çektik ilaç gibi oldu🤣 artık yatayım
Olur erhana atayım250 o atsın 400 de bizim var 650 verelim sana yap bir rol
+1Baba 5 tane adam var bütün gün onlar roll yapıyor zaten kadrolu belediye çalışanı gibi adamlar
Buda güzel teklifAt 500 bana yat sen gozun arkada kalmasın puhhaa
Tabikide bana hahahahahKime atayım yatayım ben bi yerden daha çektik ilaç gibi oldu🤣 artık yatayım
Tamam ama onun hesaplar 500 den aşağı kabul etmiyorOlur erhana atayım
Ben ve ya sen farketmiyorTabikide bana hahahahah
dost bana yaptır falan diye yazmam ben öyle bir yüzüm olmaz, kimsenin de 300-500 ünde gözüm yok da 3-5 adam roll yaptırıyor hep aynı kişiler, köşe tutmuş adamlar resmen
Adam adamHoşgeldin dost bastacisin
Aynen sonuçta konu burdan devam edecek aşkımBen ve ya sen farketmiyor
Eee heryerin sabit müşterisi var senin bundan haberin yokmu dost puahahBaba 5 tane adam var bütün gün onlar roll yapıyor zaten kadrolu belediye çalışanı gibi adamlar
Tüh bende de Max limite ullaşmış 250 bütçe var🤣Tamam ama onun hesaplar 500 den aşağı kabul etmiyor
Yok bu konu sadece muhabbet konusu olacak rol konusu olursa kapanır konuAynen sonuçta konu burdan devam edecek aşkım
Sen 350 bin lirayı tek kupona basan adamsın dost seni 200 300 kurtarmazdost bana yaptır falan diye yazmam ben öyle bir yüzüm olmaz, kimsenin de 300-500 ünde gözüm yok da 3-5 adam roll yaptırıyor hep aynı kişiler, köşe tutmuş adamlar resmen![]()
dost bizim bu piyasalarda pek işimiz yok, hamız maalesef. Karakterime ters, bol şansEee heryerin sabit müşterisi var senin bundan haberin yokmu dost puahah