- 23,757
- 22,164
- 113
Kanka çok naz yaptın sende varya puhhaTüh bende de Max limite ullaşmış 250 bütçe var🤣
Kanka çok naz yaptın sende varya puhhaTüh bende de Max limite ullaşmış 250 bütçe var🤣
onu da 300-500 den kasıyoruz dostSen 350 bin lirayı tek kupona basan adamsın dost seni 200 300 kurtarmaz![]()
Erhan Ulaş adama madem atsın sana la yatacak diyor yoksa bana atacakTüh bende de Max limite ullaşmış 250 bütçe var🤣
250 ntvspordan 100 freebetle başlarız diyorsunonu da 300-500 den kasıyoruz dost![]()
Dost ben bu foruma 500k ye yakin para dağıttım bugüne kadar ben arada rolde takip eder acarimda ama kimsenin hakkına asla girmemdost bizim bu piyasalarda pek işimiz yok, hamız maalesef. Karakterime ters, bol şans
Varsa sağlam maç atalım dost ne kazanırsak paylaşırızonu da 300-500 den kasıyoruz dost![]()
tabii, benim klasik merdiven sitem250 ntvspordan 100 freebetle başlarız diyorsun![]()
Bende o merdivenden başlıyorum genelde güzel oluyor vallatabii, benim klasik merdiven sitem![]()
Simdi nasıl yapacaz dostVarsa sağlam maç atalım dost ne kazanırsak paylaşırız![]()
O bı dursun ben siteye attım başlıyoruz buradan dewam maçları senmi verirsin ?site pusula betSimdi nasıl yapacaz dost
İyi bari ortada bulusmussunuz1 yılın her günü için 1₺ attık 1 yıl boyınca sadaka vermem artııık🤣 (365₺)
Losers konusunda sapsap denen biri vardı her gün o parayi ona atardım bende sadaka niyetine puhhaa1 yılın her günü için 1₺ attık 1 yıl boyınca sadaka vermem artııık🤣 (365₺)
Gelir yakında oda buraya banlanmadiysaLosers konusunda sapsap denen biri vardı her gün o parayi ona atardım bende sadaka niyetine puhhaa
Sen oyna 1 adimi bakalim duruma göre dost ama burdan degil konu ac ordan devam edelim burdan yaparsak kapanır konuO bı dursun ben siteye attım başlıyoruz buradan dewam maçları senmi verirsin ?site pusula bet
Bi değişmeyen sensin vallaÇayı demledim buraya da damladım
Senin cidden uykun gelmiş yazi yazmayı da unutmuşsun puaha iyi geceler dostAdi ayırlı geceler bea yukum gelir😁