Böyle dağıtım mı olur reis adam kimle muhabbeti varsa onu seçti ilk 50 ile alakası yokGelirse 5k dağıtım
İlk 50 begenenden 20 kişi seçelim 250 dağıtım olsun
Dagitimciyi aranızda belirleyinEkli dosyayı görüntüle 860591
Böyle dağıtım mı olur reis adam kimle muhabbeti varsa onu seçti ilk 50 ile alakası yokGelirse 5k dağıtım
İlk 50 begenenden 20 kişi seçelim 250 dağıtım olsun
Dagitimciyi aranızda belirleyinEkli dosyayı görüntüle 860591
Yanlış kişiye dağıtım yaptırdı çok yanlis yaptı kendi ekibine verdu@Bernardo1 adam kendi kadrosuna dağıtıyor .d
Dost 20 kisi sec konuyu kapat yoksa uzar gider konu bliyosunDost çok özür dilerim konu içinde adamın kendi mesajı var sen secersin dedi bende seçtim ..
😅😅😅sende kendi kadron ile dolandırıclık yapıtorsun ve burada hak mı arıyorsun alla sen ne adamsın ya
Mantıcı oldu yani @makina123 hayırlı olsun knkBoşuna mı ikide bir sana mantı muhabbeti yapiyor
Dost Beşiktaş ile kavgaliydik ona rağmen beni seçmiş beklemiyordum açıkçası ön yargıyı bırak son yargıya bak250 değil mevzu listeye bak hepsi kendi muhabbet ettiği adamlar
Secilmeseydim de ağlamazdım buradaHa sen seçildin sorun yok öyle mi .d
Adam foruma 1 saat sonra geldi listeye girdi nasıl oluyoYanlış kişiye dağıtım yaptırdı çok yanlis yaptı kendi ekibine verdu
Dost harbi sigara parası yok benide yaz be kontenjan varsa 1 saatir burdayım yazıyomDost çok özür dilerim konu içinde adamın kendi mesajı var sen secersin dedi bende seçtim ..
İşte bu yorum noktayı koymuş Bence kimse daha fazla bir yorum yapmasın arkadaşlarDost Beşiktaş ile kavgaliydik ona rağmen beni seçmiş beklemiyordum açıkçası ön yargıyı bırak son yargıya bak
senin muhabbet ettikleirn ile insanları dolandırmassan listelerde sende olursun250 değil mevzu listeye bak hepsi kendi muhabbet ettiği adamlar
Bu forumda en doğru bildiğim insanlardan birisi ve öyle bana yanlışı hiç olmadı,zaman geldi faydası bile oldu dilersen benden alsın sana versin ama insanları boş yere lekelemeyi bırakın 😡😡😡Yanlış kişiye dağıtım yaptırdı çok yanlis yaptı kendi ekibine verdu
O işi ayarla o zaman bu maç tamamO iş bana kaldi dost oy vermiyorsan cekileyim![]()
Aga beni neden almadın pekiDostlar ben forumda 8 senelik üyeyim bu forumda beni tanımayan üye yoktur kimi secsem tanıdık olacak zatenlütfen banada biraz saygı gösterin ben adilmolmaya çalıştım elimden geldiğince
haklısın kardo ne diyelimDostlar ben forumda 8 senelik üyeyim bu forumda beni tanımayan üye yoktur kimi secsem tanıdık olacak zatenlütfen banada biraz saygı gösterin ben adilmolmaya çalıştım elimden geldiğince
Canımız sağolsun öyle diyorsanız öyledirYanlış kişiye dağıtım yaptırdı çok yanlis yaptı kendi ekibine verdu
Ya kral Allah aşkına şimdi adam sana küfür edecek elde avucta birşey kalsa adam burada benim ibanin sende vardı muhabbetine girer mi ? Sende yaraya tuz basar gibi hayırlı olsun diyorsunMantıcı oldu yani @makina123 hayırlı olsun knk