- 17,358
- 9,875
- 113
Ben satamam zaten o ağız yok bendeBu ciddiyetle zor kanka ikizlere takke diyemezsin
Ben satamam zaten o ağız yok bendeBu ciddiyetle zor kanka ikizlere takke diyemezsin
Bu forumda ilk kez ona sovdum galiba ben başkasıyla muhatap oluyorum kalkmis başkanı etiket ediyor du benimde tepem attiYok lan o karıştıyor ya hep ortalığı etiket atıyor başkana falan ondan dedim
Şu herşeye gulen salak değil mi o ben onu yasaklayali 1 sene oldu hiç bir mesajını görmüyorum yasakla onu kankaWiskasa ne demeli onu nasıl unutursun ulan beni gördüğü yerde banlatmak için heryere admini etiketliyor çakal ama istemsiz seviyorum bebeyi 🤣🤣
Cemsin Ahmet’e kupon yap gelirse ortak diye para atmış 1 1Jojo konusuna baktım cemsin ve ahmet 2 gün ban yemişler dost
Yok petrol bulduk destursuza dedik halledecek 🤣Haydaa sondaj la mı😂🤣
Bol şanslar reis
Bak bu hiç aklıma gelmedi doğru dedin hemennnŞu herşeye gulen salak değil mi o ben onu yasaklayali 1 sene oldu hiç bir mesajını görmüyorum yasakla onu kanka
Senden mi bahsediyorum olm mal mısınKahpe ben senin soyundakiler , babanla el belde dolasmiyorum
Ahmet’le ikisi ban yemişCemsin nerdeeeeeeeeeeeee
Bak keyfine gaddar seviliyorsun8 kişiye ulaştım, zar sevdası yüzünden bu kısmını hiç ettim paranın zaten. Kalan arkadaşlar kusura bakmasın artij
Turkiyede açmak daha mantıklı Avrupa daki insalar bizim Türk kızları gibi havalı değiller bizim turkiyedeki kızlar muazzam şekilde havalı oldukları için her gün cilt bakımı yapmazlarsa olmuyorHollanda da acacam ben benim kiz beni bi gotursunde oraya 100 200 euroya yapiyorlarmis tirnakti boyaydi 🤣
Orasıda öyle kanka yaptıran çok istihbarat sağlamTurkiyede açmak daha mantıklı Avrupa daki insalar bizim Türk kızları gibi havalı değiller bizim turkiyedeki kızlar muazzam şekilde havalı oldukları için her gün cilt bakımı yapmazlarsa olmuyor
Cemsin sarıp duruyordu Ahmete geçen gördüm demek orda kelleler koptu 🤣Jojo konusuna baktım cemsin ve ahmet 2 gün ban yemişler dost
Ödülüm geldi kanka düşünmüşsun eyvallah8 kişiye ulaştım, zar sevdası yüzünden bu kısmını hiç ettim paranın zaten. Kalan arkadaşlar kusura bakmasın artij
Kardeş sabahtan beri konu konu gezip para dileniyorsun yanlış anlama utanmadan gelipte insanlara burda hakaret ediyorsun senin yerin Forum değil cezaevi git kendine gel kocaman adamsın ayıptır.Top Tahir![]()
Hangi Ahmet laAhmet’le ikisi ban yemiş
Cahiller ondan şahsen ben makyaj hiç sevmem çok hafif kullanmak daha çekici bütün suradı boyuyorlar aq leş gibiTurkiyede açmak daha mantıklı Avrupa daki insalar bizim Türk kızları gibi havalı değiller bizim turkiyedeki kızlar muazzam şekilde havalı oldukları için her gün cilt bakımı yapmazlarsa olmuyor
Ahmet borcunu öder, ödediCemsin Ahmet’e kupon yap gelirse ortak diye para atmış 1 1
Oynamışlar yatmış bana yazdı enişte bu borç aldı vermiyor diye
Bende Ahmet i gördüğüm kadarıyla almaz dedim bu sorayım bi kez sordum böyle dedi işte
Cemsin de hasta kafalı her konuda dolandırıcı gibi yazıyor ahmeti ordan çıktı mevzu