Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Barrios / NBA 3 lü

Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
5.60

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,218
95,531
113
Jojo konusuna baktım cemsin ve ahmet 2 gün ban yemişler dost
Cemsin Ahmet’e kupon yap gelirse ortak diye para atmış 1 1
Oynamışlar yatmış bana yazdı enişte bu borç aldı vermiyor diye
Bende Ahmet i gördüğüm kadarıyla almaz dedim bu sorayım bi kez sordum böyle dedi işte
Cemsin de hasta kafalı her konuda dolandırıcı gibi yazıyor ahmeti ordan çıktı mevzu

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,416
32,855
113
Hollanda da acacam ben benim kiz beni bi gotursunde oraya 100 200 euroya yapiyorlarmis tirnakti boyaydi 🤣
Turkiyede açmak daha mantıklı Avrupa daki insalar bizim Türk kızları gibi havalı değiller bizim turkiyedeki kızlar muazzam şekilde havalı oldukları için her gün cilt bakımı yapmazlarsa olmuyor

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,218
95,531
113
Turkiyede açmak daha mantıklı Avrupa daki insalar bizim Türk kızları gibi havalı değiller bizim turkiyedeki kızlar muazzam şekilde havalı oldukları için her gün cilt bakımı yapmazlarsa olmuyor
Cahiller ondan şahsen ben makyaj hiç sevmem çok hafif kullanmak daha çekici bütün suradı boyuyorlar aq leş gibi

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,210
8,812
113
Cemsin Ahmet’e kupon yap gelirse ortak diye para atmış 1 1
Oynamışlar yatmış bana yazdı enişte bu borç aldı vermiyor diye
Bende Ahmet i gördüğüm kadarıyla almaz dedim bu sorayım bi kez sordum böyle dedi işte
Cemsin de hasta kafalı her konuda dolandırıcı gibi yazıyor ahmeti ordan çıktı mevzu
Ahmet borcunu öder, ödedi